De beste audio upgrades van Nederland

Audio Upgrade

Autorijden wordt nog leuker als de muziek die je luistert op een mooie manier wordt weergegeven. Wanneer een audio systeem goed is hoort u alle frequenties in balans en klopt het geluid helemaal. U kunt er dan voor langere tijd naar luisteren zonder dat het geluid vermoeiend of zelfs pijnlijk wordt.

Akoestiek

Het interieur van een auto bestaat uit diverse materialen die het geluid deels absorberen of juist reflecteren. Ook zijn de luidsprekers op een bepaalde positie achter een design rooster geplaatst. Deze factoren hebben allemaal invloed hoe het geluid in de akoestiek van de auto zich gedraagt. Er zit behoorlijk wat verschil tussen de diverse automerken en modellen, alles draait om compromissen tussen design, ergonomie en beleving. Dit komt het geluid helaas niet ten goede.

Dempingsmateriaal

Wat we bij alle auto’s missen is het gebruik van voldoende akoestische dempingsmaterialen om interne reflecties en resonanties te beperken. Dit komt uiteraard door het zoveel mogelijk besparen van gewicht om zo de CO2 toename te beperken. Wanneer wij bij een audio upgrade ook de luidsprekers vervangen, plaatsen wij ook akoestische dempingsmaterialen in de voordeuren. Dit heeft een erg groot effect op het geluid waardoor het veel natuurlijker klinkt.

Audio Upgrade pakketten

Onze audio upgrades zijn globaal in 3 pakketten ingedeeld. Bij Pakket 1 voorzien wij de auto van een actieve subwoofer (met ingebouwde versterker) om zo de lage tonen een leuke boost te geven. Bij pakket 2 wordt compacte subwoofer geplaatst samen met een DSP versterker zodat wij het geluid tot in de puntjes kunnen finetunen. Dit doen we bij pakket 2 op de originele luidsprekers. Bij pakket 3 doen we hetzelfde als pakket 2 maar dan uitgebreid met nieuwe luidsprekers in de voordeuren en akoestische demping. Zo kunnen we de afstelling nog scherper zetten om het maximale uit het audio systeem te halen. Bekijk hieronder wat we voor uw auto kunnen betekenen.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. We adviseren u graag om tot de beste oplossing voor uw auto te komen.