audio-upgrade-pakketten-volvo

Volvo audio pakketten

Het geluid in een Volvo klinkt over het algemeen goed bij lage volumes. Wilt u echter wat meer volume dan komt het systeem toch te kort. Daarnaast produceren de deuren nogal wat rammels. Bij pakket 2 en 3 worden de deuren voorzien van dempingsmaterialen om dit te verminderen. Bij de High Performance audio systemen valt het verder op dat het geluid achterin erg zacht is. Wij hebben bij de ontwikkeling van deze audio upgrade pakketten rekening gehouden met deze punten. Hierdoor zijn pakket 2 en 3 uitermate geschikt om maximaal te genieten in de Volvo van uw muziek!

Overige audio systemen in de Volvo

Is uw Volvo voorzien van het Harman Kardon systeem of zelfs het exclusieve B&W pakket? Dan adviseren wij om een de auto te voorzien van akoestische dempingsmaterialen, zo bent u door een kleine ingreep toch voorzien van een betere sound.

Modellen

Staat uw model auto er niet bij? Geen probleem.
Bel of mail ons of stel uw vraag via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een oplossing op maat.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. We adviseren u graag om tot de beste oplossing voor uw auto te komen.