Car sound center over ons

Over ons

Car Sound Center bestaat uit een vlotte mix van technische monteurs en commerciële mensen. Hierdoor kunnen wij al uw wensen perfect vertalen naar een technisch optimaal eindresultaat. We bestaan al meer dan 33 jaar en staan bekend als een echte specialist op het gebied van Car Audio.

Wat doen we

Doordat we zo veelzijdig zijn kunnen we ondertussen veel meer dan Car Hifi alleen. Alarmen, volgsystemen, ritregistraties, tuning, cruise controle, trekhaken en nog veel meer. Wij volgen een vast traject wat voor u als klant heel herkenbaar is. We voeren een adviesgesprek, bieden u een oplossing aan en plannen samen met u de afspraak in. Na de werkzaamheden kunt u bij ons altijd terecht met uw vragen en opmerkingen achteraf.

Veiligheid

We werken aan alle auto’s, van oldtimer via gezinsauto of young-timer naar exclusieve sportwagens. Hierdoor besteden wij veel tijd aan de bescherming van uw auto tijdens onze werkzaamheden. Omdat wij weten hoe belangrijk het voor u is om uw auto niet te beschadigen. U kunt bij ons wachten tijdens de kortere klussen, de koffie staat klaar en er is WIFI beschikbaar. Bij langere klussen kunt u de auto veilig laten staan, de auto staat binnen en is prima beveiligd.

Toch niet tevreden? Wij zien het als uitdaging om alsnog met een oplossing te komen.

“Uw auto is bij ons in vertrouwde handen.”

car sound center showroom

Showroom

Onze showroom draait vooral om beeld en geluid beleving. We kunnen het audio geluid in uw specifieke auto niet nabootsen. Wel kunnen we door de speakers te laten horen een goed beeld geven. Zowel met als zonder bas ondersteuning, met uw eigen muziek. Radio en navigatie units kunt u uitproberen, demping kunt u bekijken.

Werkplaats

Onze werkplaats is altijd open voor onze klanten. We hebben niets te verbergen. De werkplaats is functioneel, veilig en van alle technische snufjes voorzien. We hebben ook een aparte zaagruimte voor de niet alledaagse projecten. Alle klussen worden begeleid met onze werkbonnen zodat ook hier geen onduidelijkheid kan ontstaan.

We zijn Kiwa/SCM gecertificeerd en kunnen dus ook alle soorten alarmen inbouwen.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. We adviseren u graag om tot de beste oplossing voor uw auto te komen.