De beste audio upgrades voor uw sportieve Porsche

Porsche audio pakketten

Laat u compleet verrassen door het aangename geluid wat wij creëren in uw Porsche. Nee wij zitten niet aan het uitlaat gedeelte maar focussen ons puur op de audio installatie. Van klassiek naar Techno? Alles wordt een feest om naar te luisteren in uw sublieme Porsche, 911, Panamera, Taycan, Boxster of Macan en niet te vergeten de Cayenne!

Door de van nature “perfecte akoestiek” in deze modellen, is een goed audio systeem ontwikkelen dan ook een feest. Iedere aanpassing die wij doen aan de luidsprekers, akoestische demping of het versterker gedeelte, resulteert meteen in een enorme verbetering. Voor alle modellen hebben wij toegepaste oplossingen. Uiteraard verschillen de modellen in cabine ruimte wat uiteraard weer voor een andere sound zorgt. Niet te min kunnen wij zelf van uw 718 Boxster een ware concertzaal creëren. Bekijk hieronder welk model u heeft en laat u inspireren.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. We adviseren u graag om tot de beste oplossing voor uw auto te komen.