Alleen de best klinkende audio upgrades bij Car Sound Center

Audio Upgrade Porsche 911

Tijdens de ontwikkeling van deze audio upgrades voor de Porsche 911 hebben wij goed gekeken naar het karakter van de auto. De akoestiek is perfect voor een mooi audio systeem. Bij de plaatsing van nieuwe luidsprekers hoort ook altijd akoestische demping, dit brengt normaal wel wat kilo’s aan gewicht met zich mee. Bij deze 911 echter gebruiken wij zoveel mogelijk licht gewicht materialen om zo het sportieve karakter van de auto niet in de weg te zitten.

Er zijn 2 pakketten beschikbaar voor de Porsche 911. Pakket 1 is geschikt als uw Porsche uitgerust is met het standaard 8 speaker systeem. Wij vervangen de complete set aan de voorkant voor High End speakers. In de voetenruimte onder de mat wordt een geavanceerde 8 kanaals DSP versterker gemonteerd met 800 Watt RMS vermogen. Deze versterker optimaliseert alle signalen naar iedere afzonderlijke luidspreker. Zo ontstaat er een perfecte harmonie aan geluid. Nu kunt u genieten van zowel het motorgeluid als uw favoriete muziek.

Is uw auto voorzien van een Bose of Burmester systeem, dan is pakket 2 geschikt. Hierin plaatsen wij een 12 kanaals DSP versterker en worden alle speakers en demping verder geoptimaliseerd naar het hoogste niveau, precies wat uw Porsche 911 verdient!

Porsche 911 - Pakket 1 geschikt voor basis audio

Waanzinnige audio upgrade voor Porsche 911, bij Car Sound Center Geldrop

In de voordeuren en in het dashboard links en rechts monteren wij de beste luidsprekers die er op dit moment te koop zijn. De deuren worden geïsoleerd met lichte akoestische dempingsmaterialen om alle resonanties tot een minimum te beperken. Het geluid wordt hierdoor ook mega strak. Met de plaatsing van de 8 kanaals DSP versterker zetten wij de puntjes op de i. Zo kunt u tot maximaal volume genieten van een zuiver geluid.

€ 2.999,- 

inclusief montage & inclusief BTW

Porsche 911 - Pakket 1 geschikt voor Bose of Burmester

Porsche 911 met Bose of Burmester en niet tevreden? Dan is deze audio upgrade geschikt!

Bij de Bose of Burmester systemen gaan we het volgende doen: in de voordeuren en in het dashboard links en rechts monteren wij de beste luidsprekers die er op dit moment te koop zijn. De deuren worden geïsoleerd met lichte akoestische dempingsmaterialen om alle resonanties tot een minimum te beperken. Het geluid wordt hierdoor ook mega strak. Met de plaatsing van de 12 kanaals DSP versterker zetten wij de puntjes op de i. Zo kunt u tot maximaal volume genieten van een zuiver geluid. De luidsprekers in de achter-panelen worden ook vervangen.

€ 3.899,- 

inclusief montage & inclusief BTW