carsoundcenter versterkers

DSP versterkers

Een DSP versterker is een versterker met een Digital Signal Processor erin, vandaar de naam. De processor is niets meer dan een rekenmachine die de kracht heeft om geluid digitaal te manipuleren. Wij maken steeds meer gebruik van deze DSP versterkers. Door middel van speciale software kunnen we ontzettend veel aanpassen en instellen. Denk aan tijdsvertraging, crossovers instellen, en aan uitgebreide equalizers die het geluidsbeeld in de auto kunnen perfectioneren. Door middel van een meetmicrofoon die we qua hoogte kunnen aanpassen op uw oren kunnen we het geluid zo optimaal mogelijk instellen.

Uiteraard is dit een begin situatie, daarna is het een kwestie van de installatie in te laten spelen, en aan de hand van uw input nog een keer het geluid af te laten stellen naar uw wens. Dit is momenteel de meest effectieve manier om uw geluid optimaal te krijgen in de auto.

Steeds vaker vraagt de moderne auto van nu om deze DSP techniek. Dit komt omdat steeds meer auto’s een versterkt of gesloten audio systeem hebben waar het niet makkelijk is om een setje speakers te vervangen of te versterken. Het is dan beter om DSP versterking toe te passen op de bestaande audio situatie in uw auto of om nieuwe speakers te plaatsen met een DSP versterker en vanuit daar het geluid in de cabine te kunnen perfectioneren.

Vergis u niet, het inregelen van een DSP versterker kan soms lang duren, natuurlijk zijn er presets voor steeds meer auto’s beschikbaar maar elke persoon is qua hoogte en smaak uniek.
Dit zorgt ervoor dat u na aflevering altijd het beste een keer terug kunt komen bij ons. Wij kunnen dan uw ervaringen meenemen en de set op maat definitief voor u inregelen. Dit is het mooie aan de DSP versterker, we kunnen nog preciezer de probleemgebieden vinden en aanpassen naar wens. De DSP versterkers die wij gebruiken zijn vaak mooi weg te werken in de auto zodat het aanzicht gelijk blijft.

Wilt u meer weten over onze DSP versterkers? gebruik de contact button op onze site en laat u informeren!

Heeft u interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. We adviseren u graag om tot de beste oplossing voor uw auto te komen.