carsoundcenter kabels

Kabels

Kabels blijven zeer belangrijk bij het aansluiten van uw audio installatie in de auto. Er wordt helaas nogal eens bespaard op deze categorie wat de geluidskwaliteit vaak niet ten goede komt. Hoe dikker de kabel hoe beter zegt men wel eens. Dit klopt natuurlijk niet altijd maar vaak klopt het wel en ook het koper gehalte in de kabels zorgen voor wezenlijk kwaliteitsverschil.
Wij verkopen zowel complete kabelkits in verschillende diktes zodat u uw complete car audio kunt aansluiten maar we verkopen ook losse kabels. Van simpele speakerkabels tot hoog kwaliteitskabel in allerlei verschillende dikte- en lengtematen.

Voorbekabelen

Ook worden wij regelmatig gebeld of wij een auto willen voorbekabelen als voorbereiding op een audio installatie in de auto. Dit doen wij graag voor u op een professionele manier volgens ons geldende uurtarief. Vaak moet er een kabel van voor in de motorkap naar achterin waardoor de hele zijkant van de auto opengemaakt moet worden, vaak zelfs beide kanten. Vergis je niet, het doorvoeren van kabels niet zichtbaar en met de juiste dikte en veilig van storing is een langdradig en secuur karwei waar wij bij Car Sound Center in gespecialiseerd zijn. Wij proberen het altijd zo te maken dat de installatie mee kan naar de volgende auto. Met bekabeling gaat dit natuurlijk lang niet altijd maar we denken hier altijd over na op een veilige manier.

Kabels kunt u kopen op rol per halve meter of in kits, we hebben vrijwel alles op voorraad. RCA kabels, CAR2ISO kabels, stroom kabels, minijack kabels, Y splitter kabels, USB kabels.

Kom naar de winkel voor advies en aanschaf van uw car audio kabels.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. We adviseren u graag om tot de beste oplossing voor uw auto te komen.