audio-upgrades-voor-Mercedes

Mercedes-Benz audio pakketten

Voor de diverse modellen van Mercedes-Benz bieden wij diverse audio upgrades aan. Deze upgrades zijn per auto model verschillend. Wij bieden ook audio upgrades wanneer uw auto al met een Burmester systeem is uitgerust en u niet tevreden bent. Voor de A, B, C-klasse, GLC, E klasse en GLE leveren wij een speciale audio upgrade waarbij we een 10 kanaals DSP versterker monteren.

Heeft u geen Burmester systeem maar een een basis uitvoering van het audio gedeelte dan zijn de opties groter. Zo kunt u kiezen voor een subwoofer upgrade bij de A- en B-klasse. Bij de C- en E-klasse gaan we wat rigoureuzer te werk. Hierbij zijn we genoodzaakt om in ieder geval de luidsprekers voorin te vervangen en een DSP versterker te plaatsen.

Voor de Mercedes Vito en Sprinter zijn er diverse audio upgrades te vinden. Daarnaast bieden wij voor deze auto’s ook een aanpassing / vervanging van het huidige radio/multimedia systeem aan.

Staat uw model Mercedes er niet bij? Geen probleem.
Bel of mail ons of stel uw vraag via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een oplossing op maat.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. We adviseren u graag om tot de beste oplossing voor uw auto te komen.