Top geluid in uw Mercedes C-klasse

Audio upgrade Mercedes C-Klasse

Bent u de gelukkige eigenaar van een Mercedes C-Klasse? Dan hebben wij een aantal audio upgrades die het rijden met deze fantastische auto nog leuker maakt. Het maakt niet uit of uw Mercedes C-Klasse is voorzien van het standaard audio systeem of het Burmester pakket, hier hebben wij in de ontwikkeling van deze audio upgrades rekening gehouden. Audio upgrade 1 is de instapper, hierbij monteren wij een sterke actieve subwoofer in de kofferbak. Zowel in de Sedan als in de Station en Coupe. Hiermee voegen we een flinke hoeveelheid lage tonen toe aan het geheel.

Bent u meer opzoek naar een totale verbetering, zodat ook het volume, klank en balans in de auto beter wordt, kies dan pakket 2. Daarbij voegen wij een speciale 6 kanaals DSP versterker toe zodat we de kwaliteit van het geluid zelf in de hand hebben en zodoende alle puntjes op de i zetten. Is uw auto voorzien van het Burmester audio systeem, dan is pakket 3 de beste optie. Het systeem wat wij monteren is volledig plug and play, alle verbindingen zijn voorzien van originele contrastekkers.

Alle audio upgrade pakketten zijn geschikt voor de Mercedes C-Klasse vanaf bouwjaar 2014, model W205. Heeft u het W206 model vanaf 2021, neem dan contact met ons op.

Audio Upgrade Mercedes C-Klasse - Subwoofer upgrade

Audio-Upgrade-Mercedes-C-klasse-pakket1

Dit pakket is geschikt als Mercedes C-Klasse is uitgerust met het Basis audio systeem. In deze audio upgrade monteren wij een sterke subwoofer in de kofferbak. Deze subwoofer is voorzien van een ingebouwde versterker met voldoende vermogen. Door deze subwoofer krijgt het geluid een flinke boost in het laag wat de muziek extra lekker maakt.

 • Volle en lage bastonen;
 • Meer dynamiek;
 • Verbinding middels plug and play stekker.

Geschikt voor de Mercedes C-klasse Coupe, Limousine en Estate vanaf 2014.

€ 749,- inclusief montage & inclusief BTW

Audio Upgrade Mercedes C-Klasse - DSP versterker + Subwoofer + Luidspreker

Audio-Upgrade-Mercedes-C-klasse-pakket2

Deze audio upgrade is geschikt als uw auto is uitgerust met het standaard audio systeem en u opzoek bent naar een totale verbetering in het geluid. In deze audio upgrade plaatsen wij een digitale 6 kanaals versterker met 450 Watt RMS vermogen. In de voordeuren monteren wij 4 nieuwe luidsprekers in de deuren en 2 krachtige woofers in de vloer (achter rempedaal). Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. Door de plaatsing van deze hoogwaardige luidsprekers kunnen wij de nieuwe DSP versterker nog verfijnder afstellen en de dynamiek laten groeien. U zult de muziek nog krachtiger door de auto voelen. Daarnaast is de klank neutraler en rustiger. Resultaat na montage en afstelling:

 • Diepe bastonen met voldoende punch;
 • Heldere details;
 • Betere positionering van het stereogeluid;
 • Meer ruimtelijkheid;
 • Veel meer volume, dynamiek en precisie.

Geschikt voor de Mercedes C-klasse Coupe, Limousine en Estate vanaf 2014.

€ 2.399,- inclusief montage & inclusief BTW

Audio Upgrade Mercedes C-Klasse - DSP versterker + Subwoofer + Luidspreker

Audio-Upgrade-Mercedes-Benz-pakket3

Deze audio upgrade is geschikt als uw auto is uitgerust met het Burmester audio systeem en u opzoek bent naar een totale verbetering in het geluid. In deze audio upgrade plaatsen wij een digitale 10 kanaals versterker met 650 Watt RMS vermogen. In de voordeuren monteren wij 4 nieuwe High End luidsprekers in de deuren en 2 krachtige woofers in de vloer (achter rempedaal). Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. Door de plaatsing van deze hoogwaardige luidsprekers en de geavanceerde DSP-versterker zal het geluid veel strakker en passievoller klinken met minder irritaties op hoog volume. U zult de muziek nog krachtiger door de auto voelen. Daarnaast is de klank neutraler en rustiger. Resultaat na montage en afstelling:

 • Diepe bastonen met voldoende punch;
 • Heldere details;
 • Betere positionering van het stereogeluid;
 • Meer ruimtelijkheid;
 • Veel meer volume, dynamiek en precisie.

Geschikt voor de Mercedes C-klasse Coupe, Limousine en Estate vanaf 2014 met Burmester Sound System.

€ 2.899,- inclusief montage & inclusief BTW