Toyota-Audio-Upgrade-Carsoundcenter-front

Toyota audio pakketten

Bent u opzoek naar een verbetering van de audio kwaliteit in uw Toyota? Bij sommige modellen van Toyota kunnen wij dat heel goed voorstellen. Uiteindelijk wordt ieder model van Toyota beter van een audio upgrade. Waarom? Wij bekijken ieder model afzonderlijk en stellen dan een upgrade samen die speciaal voor dat model het beste uit het audio systeem haalt tegen een gunstige prijs. Wij hebben heel veel ervaring met het aanpassen van de audio in bijvoorbeeld de Toyota Aygo, Yaris en C-HR. Ook de voormalige Corolla, de Auris is een auto die de rijbeleving na een audio upgrade duidelijk verbeterd. Er is al een audio upgrade voor de Toyota Aygo vanaf 399,- EURO.

Audio systemen in de Toyota

Bij de Toyota Yaris, Corolla, C-HR en Rav4 zien wij vaak dat deze voorzien zijn van het JBL audio systeem. Dan is er meestal een 8 kanaals versterker al dan niet met een subwoofer gemonteerd. Op zich klinken deze uitvoeringen wel beter dan het standaard systeem maar zijn het nog steeds geen hoogvliegers. Wilt u hier toch een aanpassing op laten maken dan is dit heel goed mogelijk, wij maken een passend voorstel voor u.

Modellen

Wij proberen de modellen lijst up to date te houden, toch kan het gebeuren dat er een model niet tussen staat. Laat ons dit dan weten via het contactformulier wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. We adviseren u graag om tot de beste oplossing voor uw auto te komen.