Audio-UpgradToyota-Aygo-front1

Audio Upgrade Toyota Aygo

Wie wordt er nu niet vrolijk bij het zien van een Toyota Aygo? Zeker in de X uitvoering is het een stoere compacte auto, erg zuinig en behoorlijk praktisch. Bij de laatste generatie is die eigenlijk alleen maar stoerder geworden. Het audio systeem presteert ondermaats, hier wordt je wat minder vrolijk van. Daar kunnen wij uiteraard verandering in brengen. Wij bieden voor de Toyota Aygo vier audio upgrade pakketten aan. Pakket 1 en 2 zijn geschikt voor het eerste model Aygo tot bouwjaar 2014, pakket 3 en 4 zijn geschikt voor de Aygo vanaf 2014. In alle pakketten monteren wij een subwoofer, dit is echt een must in deze auto. Bij pakket 4 gaan we nog wat verder, daar wordt ook een 5 kanaals DSP versterker geplaatst, zodat alle luidsprekers voldoende vermogen krijgen waardoor het volume en de dynamiek enorm toeneemt.

Audio Upgrade Toyota Aygo tot 2014 - Subwoofer + speakers

Audio-Upgrade-toyota-aygo-pakket1

De leukste audio upgrade in de auto is toch wel een subwoofer. Dit geeft een boost aan de muziek in de auto en geeft je een lekker rug massage. Doordat je niet alleen de bas hoort maar ook voelt krijgt de muziek een extra dimensie. Het lijkt dan ook dat de muziek een stuk harder gaat. In deze audio upgrade vervangen wij ook de luidsprekers in het dashboard, dit worden dan 10 cm coaxiaal luidsprekers, de eventuele tweeter komt dan te vervallen. Deze luidsprekers geven een voller geluid en kunnen meer vermogen aan.

Geschikt voor alle uitvoeringen van de Toyota Aygo voor bouwjaar 2014 (eerste modelreeks).

€ 449,- inclusief montage & inclusief BTW

Audio Upgrade Toyota Aygo tot 2014 - Subwoofer + speakers + radio

Audio-Upgrade-toyota-aygo-pakket2

Bij deze audio upgrade monteren wij een subwoofer onder de voorstoel, dit is de leukste audio upgrade in de auto. Dit geeft een boost aan de muziek in de auto en geeft je een lekker rug massage. Doordat je niet alleen de bas hoort maar ook voelt krijgt de muziek een extra dimensie. Het lijkt dan ook dat de muziek een stuk harder gaat. In deze audio upgrade vervangen wij ook de luidsprekers in het dashboard, dit worden dan 10 cm coaxiaal luidsprekers, de eventuele tweeter komt dan te vervallen. Deze luidsprekers geven een voller geluid en kunnen meer vermogen aan. Wat deze audio upgrade uniek maakt is de toevoeging van een Bluetooth radio van Alpine. Hiermee wordt het geluid veel beter en harder. Daarnaast kun je via Bluetooth streamen en carkit functie ook de USB functie gebruiken.

Geschikt voor alle uitvoeringen van de Toyota Aygo voor bouwjaar 2014 (eerste modelreeks).

€ 649,- inclusief montage & inclusief BTW

Audio Upgrade Toyota Aygo vanaf 2014 - Subwoofer

audio-upgrade-toytoa-aygo-2015

De leukste audio upgrade in deze Aygo is toch wel een subwoofer. Dit geeft een stevige aan de muziek in de auto en geeft je een lekker rug massage. Doordat je niet alleen de bas hoort maar ook voelt krijgt de muziek een extra dimensie. Het lijkt dan ook dat de muziek een stuk harder gaat. Deze upgrade is ook goed te combineren met pakket 1.

 • Volle en lage bastonen
 • Meer dynamiek;
 • Voelbare basklanken;
 • Subwoofer met versterker;
 • Subwoofer past onder de voorstoel.

Geschikt voor alle uitvoeringen van de Toyota Aygo vanaf bouwjaar 2014 (laatste model).

€ 399,- inclusief montage & inclusief BTW

Audio Upgrade Toyota Aygo vanaf 2014 - Subwoofer + DSP versterker

Audio-Upgrade-toyota-aygo-pakket4

Deze audio upgrade bestaat uit de plaatsing van een compacte 5 kanaals DSP versterker, samen met een compacte subwoofer. Deze versterker plaatsen wij achter het dashboard kastje en sluiten wij aan op de originele luidsprekers. Het DSP gedeelte in de versterker zorgt voor een betere balans en loep zuiver signaal. Deze DSP wordt door ons ingemeten en afgesteld. Samen met de compacte en krachtige subwoofer wordt de geluidskwaliteit in de Aygo en de beleving een flink stuk beter.

 • Volle en lage bastonen
 • Meer dynamiek;
 • Betere stereoweergave;
 • Hoger totaal volume;
 • Frisse hoge tonen;
 • Heldere stemmen en instrumenten;
 • Akoestische demping in de achterdeuren;
 • Subwoofer;
 • DSP versterker;

Geschikt voor alle uitvoeringen van de Toyota Aygo na 2014 (laatste model).

€ 1.099,- inclusief montage & inclusief BTW