Beter Geluid in uw Audi?

Audi audio pakketten

Mensen die Audi rijden willen kunnen genieten van kwalitatief mooi klinkende muziek. Ook Audi biedt zelf standaard al een aantal opties voor audiopakketten aan voor hun verschillende modellen. Deze originele speakers klinken vaak erg vlak en mat en zijn lang niet altijd versterkt.

Onze Audi(o) ūüėČ ¬†pakketten bestaan uit¬†hoogwaardige en duurzame componenten die beter bij de kwaliteit van een merk als Audi passen. Meer dynamiek en kwalitatief betere audio als resultaat in uw Audi.

Wij maken bij de versterking van deze luidsprekers veelal gebruik van DSP versterkers. Via deze Digital Sound Processor versterkers kunnen wij uw Audi in combinatie met de beste speakers softwarematig volledig naar uw wensen op smaak afstellen. Ook demping wordt uiteraard niet vergeten door Car Sound Center.

Onze Audi audio upgrades monteren wij op een plug&play manier in uw auto. Hierdoor is het niet nodig om in de originele bekabeling te knippen waardoor alles origineel te houden is. Daardoor kunnen we uw originele installatie weer eenvoudig her monteren zodat u na verkoop van uw auto of het aflopen van uw lease periode de bij ons aangekochte spullen weer grotendeels kunt gebruiken in uw volgende auto.

Wanneer uw Audi reeds is voorzien van de standaard passieve speakers, een Bang en Olufsen systeem of een Audi Sound System en u vind deze kwaliteit niet goed genoeg hebben wij verschillende audio upgrades voor in uw Audi!

Staat uw model auto er niet bij? Geen probleem.
Bel of mail ons of stel uw vraag via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een oplossing op maat.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. We adviseren u graag om tot de beste oplossing voor uw auto te komen.