Audio-Upgrade-Audi-A4-front1

Audio upgrade Audi A4

Het geluid in de Audi A4 heeft standaard klinkt in eerste instantie vrij vlak, en op hoog volume zelfs een beetje schel. Dit komt omdat er in het dashboard geen tweeters maar breedband luidsprekers gemonteerd zijn. Deze speakers kunnen de frisse details in de muziek niet goed weergeven waardoor ze wat schel gaan klinken. De lage tonen worden niet echt strak weergegeven en laten ook best veel resonanties en rammels horen, deze komen uit de gehele deur. Dit is op te lossen door bijvoorbeeld voor pakket 1 te kiezen. Ook bij pakket 4 worden de voordeuren voorzien van dempingsmaterialen.

Bose of Bang & Olufsen

Onderstaande audio upgrade sets zijn geschikt voor de Audi A4 met het “basis audio” of “Audi sound systeem” in uw auto. Indien u een Bose of Bang & Olufsen audio systeem heeft in uw Audi A4 kunt u via de contact pagina verdere opties en informatie opvragen over de mogelijkheden.
Dit kan via ons contactformulier

Deze audio upgrade pakketten zijn geschikt voor alle Audi A4 modellen, zowel de Avant, Cabrio als de Limousine vanaf bouwjaar 2013 tot heden.(A4 B8 en B9)

Dempingspakket - geschikt voor Basis, Audi Sound en Bose systemen

Audio-Upgrade-Audi-A4-pakket1

Om de muziek in een auto beter te laten klinken is het akoestische dempen van de “klankkasten” een van de belangrijkste zaken. Wanneer je naar een luidspreker in je woonkamer kijkt, heeft deze altijd een stevige dikke en zware klankkast. Dit bepaald namelijk het gedrag van de luidspreker in grote mate. In de auto zitten de luidsprekers bijna altijd in de “dunne” metalen deuren. Het geluid vliegt er aan de buitenkant heel makkelijk weer uit terwijl er aan de binnenkant een akoestische verstoring ontstaat doordat de backwave vertraagd bij de front wave komt en zo allerlei fase problemen oplevert. Door de deuren te voorzien van verschillende soorten dempings materiaal zal dit effect een stuk minder worden en de geluidskwaliteit verder verbeteren. In dit pakket pakken wij alle 4 de deuren aan. Ook wanneer u een Bose systeem in de auto heeft, heeft dit een enorm positief effect op de geluidskwaliteit.

 • Dempingspakket voor zowel de voor- als achterportieren.
 • Akoestische demping van 4 deuren.
 • Verminderd de rij geluiden van buiten.
 • Zorgt ervoor dat het geluid rustiger en strakker klinkt.
 • Zorgt voor een flinke verbetering van de audio zonder verdere aanpassingen.

€ 499,- inclusief montage & inclusief BTW

De muziek komt veel krachtiger over met minder mechanische vervorming. Een echte verbetering zonder toevoeging van luidsprekers, subwoofer of versterker.

Subwoofer pakket - geschikt voor Basis, Audi Sound en Bose systemen

Audio-Upgrade-Audi-A4-pakket2

Om meer lage tonen in de muziek te krijgen en zo je playlist meer te “voelen” is een subwoofer de meest effectieve en minst bewerkelijke oplossing. In deze upgrade kiezen we voor een compacte subwoofer met ingebouwde versterker (200 Watt). Afhankelijk van je wensen en uitvoering van de Audi A4 zijn er meerdere varianten in vorm en model.

Vanaf € 649,- inclusief montage & inclusief BTW

In onze showroom kunt u diverse modellen subwoofers bekijken, wij kijken dan samen met u of het gekozen model ook in uw auto past

DSP versterker + subwoofer pakket

Audio-Upgrade-Audi-A4-pakket3

De huidige radio’s in de Audi A4 en de lastige akoestiek vereisen een versterker waarbij het akoestische signaal aangepast kan worden. Door de vorm van de luidsprekergrillen, de verschillende posities van de luidsprekers en de afstelling van het originele audio signaal, mist er essentiële informatie in het geluid. Hierdoor krijg je de neiging om het geluid steeds harder te zetten met als resultaat een schelle klank. Met een DSP versterker kunnen wij dit signaal naadloos compenseren voor een veel betere klank. De subwoofer die wij tevens toevoegen is belangrijk om het geluid compleet te maken, daarnaast heeft het ook een stevige fun factor en krijgt het geluid een stevige bite mee.

 • 8 kanaals DSP versterker;
 • 600 watt RMS;
 • Plug and play bekabeling met originele stekkers;
 • Inclusief compacte en krachtige Subwoofer
 • Met behoudt van uw huidige speakers een enorme verbetering van het geluidsniveau d.m.v. de DSP versterker;
 • Door het inregelen van zaken als tijdsvertraging, crossovers, en uitgebreide equalizers perfectioneren wij het geluidsbeeld in de auto met behoudt van uw bestaande speakers!
 • Heeft u het Audi Sound Systeem, dan wordt de centerspeaker uitgeschakeld;
 • Ook weer te demonteren.

Vanaf € 1.649,- inclusief montage & inclusief BTW

DSP versterker + luidsprekers en subwoofer - geschikt voor het Basis en Audi Sound Systeem

Audio-Upgrade-Audi-A4-pakket4

In deze audio upgrade worden ook de luidsprekers in de deuren en dashboard vervangen door hoogwaardige componenten. Daarnaast worden de voordeuren voorzien van akoestische dempingsmaterialen. Door deze aanpassing kan de DSP versterker nog scherper afgesteld worden om meer vermogen los te laten op de speakers en een betere klank te genereren. Bent u een kritische luisteraar, dan is deze upgrade absoluut een aanrader.

€ 2.499,- inclusief montage & inclusief BTW

Deze audio upgrades hebben de meest gunstige prijs / kwaliteitsverhouding, het is ook mogelijk om een voorstel te maken met uw eigen ideeën en wensen. Laat het ons weten of kom langs in onze showroom in Geldrop.

U kunt bij ons ook een huurauto reserveren, deze kost 30,- EURO per dag!