Audi-a3-audio-upgrade-carsoundcenter-front

Audio upgrade Audi A3

De Audi A3 heeft standaard een redelijk vlak audiosysteem in de auto zitten. De lage tonen komen niet goed naar voren en het geluid vervormd snel als het volume omhoog gaat. Gebrek aan demping zorgt er voor dat het geluid zich niet strak in de cabine kan laten horen.

Onderstaande audio upgrade sets zijn geschikt voor de Audi A3 met “basis” of “Audi sound systeem” in de auto. Indien u een Bose of Bang & Olufsen audio pakket in uw Audi A3 heeft zitten kunt u het beste contact met ons opnemen.
Dit kan via ons contactformulier:

Deze audio upgrades hebben de meest gunstige prijs/kwaliteitsverhouding, het is ook mogelijk om een voorstel te maken van uw eigen ideeën en wensen. U bent van harte welkom in onze showroom.

Deze audio upgrade pakketten zijn geschikt voor alle Audi A3 modellen, zowel de Sportback als de Limousine vanaf bouwjaar 2013 tot heden.

Dempingspakket - geschikt voor Basis, Audi Sound en B&O systemen

Audi-a3-audio-upgrade-carsoundcenter-pakket1

Om de muziek in een auto beter te laten klinken is het akoestische dempen van de “klankkasten” een van de belangrijkste zaken. Wanneer je naar een luidspreker in je woonkamer kijkt, heeft deze altijd een stevige dikke en zware klankkast. Dit bepaald namelijk het gedrag van de luidspreker in grote mate. In de auto zitten de luidsprekers bijna altijd in de “dunne” metalen deuren. Het geluid vliegt er aan de buitenkant heel makkelijk weer uit terwijl er aan de binnenkant een akoestische verstoring ontstaat doordat de backwave vertraagd bij de front wave komt en zo allerlei fase problemen oplevert. Door de deuren te voorzien van verschillende soorten dempings materiaal zal dit effect een stuk minder worden en de geluidskwaliteit verder verbeteren. In dit pakket pakken wij alle 4 de deuren aan. Ook wanneer u een Bose systeem in de auto heeft, heeft dit een enorm positief effect op de geluidskwaliteit.

 • Dempingspakket voor zowel de voor- als achterportieren.
 • Akoestische demping van 4 deuren.
 • Verminderd de rij geluiden van buiten.
 • Zorgt ervoor dat het geluid rustiger en strakker klinkt.
 • Zorgt voor een flinke verbetering van de audio zonder verdere aanpassingen.

€ 499,- inclusief montage & inclusief BTW

Subwoofer pakket - geschikt voor Basis, Audi Sound en Bose systemen

Audi-a3-audio-upgrade-carsoundcenter-pakket2

Om meer lage tonen in de muziek te krijgen en zo je playlist meer te “voelen” is een subwoofer de meest effectieve en minst bewerkelijke oplossing. In deze upgrade kiezen we voor een compacte subwoofer met ingebouwde versterker (150 Watt). Afhankelijk van je wensen en uitvoering van de Audi A3 zijn er meerdere varianten in vorm en model. Hieronder staat een voorbeeld van een subwoofer die wij vaak toepassen in de A3.

Vanaf € 649,- inclusief montage & inclusief BTW

In onze showroom kunt u diverse modellen subwoofers bekijken, wij kijken dan samen met u of het gekozen model ook in uw auto past

DSP versterker + subwoofer - geschikt voor Basis en Audi Sound systemen

Audi-a3-audio-upgrade-carsoundcenter-pakket3

Bent u opzoek naar een aangenamere klank, samen met meer volume en dynamiek, dan is deze upgrade een echte aanrader. Na plaatsing van een geavanceerde 5 kanaals DSP versterker met een compacte subwoofer, beleeft u de muziek veel intenser en wordt het echt genieten tijdens het auto rijden. U heeft de keuze uit een subwoofer die in de kofferbak gemonteerd wordt, of als hier ruimte voor in op de plaats van het reservewiel. Wij werken alleen met plug and play bekabeling, de installatie is er bij verkoop van de auto ook weer makkelijk uit te halen, zodat het systeem weer origineel speelt.

 • Alleen geschikt voor het “basis audio systeem”, heeft u al het “Audi Sound Systeem”, kies dan pakket 4;
 • 5 kanaals DSP versterker;
 • 300 watt RMS;
 • Plug and play bekabeling met originele stekkers;
 • Inclusief compacte subwoofer;
 • Optioneel: subwoofer in het reservewiel meerprijs 80,- EURO;
 • Door het inregelen van zaken als tijdsvertraging, crossovers, en uitgebreide equalizers perfectioneren wij het geluidsbeeld in de auto met uw bestaande speakers!;
 • Ook weer te demonteren.

€ 1299,- inclusief montage & inclusief BTW

In onze showroom kunt u diverse modellen subwoofers bekijken, wij kijken dan samen met u of het gekozen model ook in uw auto past

DSP versterker + luidsprekers en subwoofer - geschikt voor het Basis en Audi Sound Systeem

Audi-a3-audio-upgrade-carsoundcenter-pakket4

In deze audio upgrade worden ook de luidsprekers in de deuren en dashboard vervangen voor hoogwaardige componenten. Daarnaast worden de voordeuren voorzien van dempingsmaterialen. Door deze aanpassing kan de DSP versterker nog scherper afgesteld worden om meer vermogen los te laten en een betere klank te genereren. Bent u een kritische luisteraar, dan is deze upgrade zeker een aanrader.

  • Geschikt voor het basis audio systeem en het Audi Sound Systeem;
  • Geavanceerde 8 kanaals DSP versterker;
  • 800 watt RMS;
  • Plug and play bekabeling met originele stekkers;
  • High Quality luidsprekerset voordeuren;
  • Voordeuren worden voorzien van akoestische dempingsmaterialen;
  • Inclusief krachtige Audison subwoofer;
  • Door het inregelen van zaken als tijdsvertraging, crossovers, en uitgebreide equalizers perfectioneren wij het geluidsbeeld in de auto met uw bestaande speakers!;
  • Door de toevoeging van een zwaardere versterker en High Quality composet komt het geluid in deze A3 nog beter tot zijn recht.

  € 2099,- inclusief montage & inclusief BTW

  Wat is het verschil tussen pakket 3 en 4? Bent u kritisch en luistert u op een flink volume, kies dan pakket 4. Wilt u een mooie verbetering met meer lage tonen en volume, kies dan pakket 3

Comfort producten Audi A3

Naast audio upgrades voor de Audi A3 bieden wij ook een aantal comfort oplossingen aan. Zo kunnen wij uw A3 voorzien van een Klasse 3 of klasse 5 auto alarm, dit is namelijk niet altijd standaard aanwezig. Wanneer u de A3 allrisk wilt verzekeren eist de verzekeringsmaatschappij vaak een SCM gekeurd alarm al dan niet met voertuigvolgsysteem (klasse 5). Wij monteren de alarmen van Gemini en Faringwell. Om uw voertuig terug te vinden is een voertuigvolgsysteem ideaal. Wij gebruiken hiervoor een peilzender van Faringwell. Wij plaatsen deze peilzender op een onvindbare positie in de auto. De peilzender wordt bij een alarmcentrale aangemeld, deze zijn 24/7 beschikbare en kunnen voor u het voertuig terugvinden.
Vraag hier naar een actuele prijs contact formulier