Audio Upgrade Audi e-tron GT alleen bij Car Sound Center Geldrop

Audio upgrade Audi e-tron GT

Voor de schitterende Audi e-tron GT hebben wij 2 fantastische audio upgrades ontwikkeld. Audio Upgrade 1 is geschikt voor de Audi e-tron GT met het standaard of Audi Sound Systeem. Audio Upgrade 2 is bedoeld voor de Audi e-tron GT voorzien van het B&O systeem met 16 luidsprekers en 710 Watt vermogen.

 

Beide audio systemen klinken redelijk, uiteraard doet de B&O het een stuk beter dan de Audi Sound echter klinkt het niet zoals je bij zo’n sjieke auto zou verwachten. Vandaar dat wij ook speciaal voor deze Audi e-tron GT 2 fantastisch klinkende systemen hebben ontwikkeld. Uiteraard in achtneming dat het om elektrische auto’s gaat, we hebben dan ook gekozen voor de meest zuinige en stroom efficiënte DSP versterkers.

Laat u verwennen met onze strak klinkende audio systemen, rijden is genieten.

Audi e-tron GT - Geschikt voor Audi Sound Systeem

Audio Upgrade Audi e-tron pakket 1

De Audi e-tron GT is standaard voorzien van 10 luidsprekers en een versterker van 150 Watt. Dit resulteert uiteraard niet in een top geluid! Daar brengen wij verandering in bij deze Audio Upgrade. Wij Vervangen alle speakers voor high end exemplaren. Daarnaast worden de belangrijkste ruimtes rondom de luidsprekers gevuld met speciale akoestische materialen. Als laatste plaatsen wij een krachtige Audison DSP versterker met meer dan 800 Watt RMS.

€ 3.899,- inclusief montage & inclusief BTW

Audi e-tron GT - Geschikt voor B&O Sound Systeem

Audio Upgrade Audi e-tron GT pakket 2 B&O

De Audi e-tron GT met het B&O 3D sound system voorzien van 16 luidsprekers en een versterker van 710 Watt gaan wij met dit pakket stevig verbeteren. 14 luidspreker worden vervangen door High-End exemplaren en 2 krachtige Audison DSP versterkers zorgen voor de signaal verbetering en samen goed voor 1500 Watt RMS! Door de geavanceerde manier van akoestiek inmeten en nauwkeurig afstellen ontstaat er een ongeëvenaarde sound.

€ 4.999,- inclusief montage & inclusief BTW