audio-upgrade-audi-a6

Audio upgrade Audi A6

Bij een luxe auto zoals de Audi A6 verwacht je ook dat het geluidssysteem op orde is, ook wanneer je niet voor het Bang & Olufsen hebt gekozen. Helaas is dit niet het geval. De klank bij het Audi Sound Systeem laat flinke steken vallen. Bij de huidige hybride A6 is het nog erger. Dit komt door het opofferen van de subwoofer. Daar zit namelijk het accu pakket. Het geluid in deze auto klinkt leeg, kil, digitaal en mist enorm veel dynamiek. Vandaar dat een audio upgrade zeker in deze A6 geen overbodige luxe is.

Onderstaande audio upgrade sets zijn geschikt voor de Audi A6 met “basis” of “Audi Sound Systeem”. Indien u een Bose of Bang & Olufsen audio pakket in uw Audi A6 heeft kunt u het beste contact met ons opnemen. Dit kan via ons contactformulier:

Deze audio upgrades hebben de meest gunstige prijs / kwaliteitsverhouding. Het is ook mogelijk om een voorstel te laten maken van uw eigen ideeën en wensen.Kom langs bij ons in de showroom, dan bespreken wij graag wat de mogelijkheden zijn.

Deze audio upgrade pakketten zijn geschikt voor alle Audi A6 modellen, zowel de Sportback als de Limousine vanaf bouwjaar 2013 tot heden.

Subwoofer pakket geschikt voor alle audio systemen

Audio-upgrade-audi-a6-carsoundcenter-1

Deze Audi A6 schreeuwt om een aanpassing van het audio systeem. Bij zo’n mooie auto kan een goed klinkend audio systeem niet ontbreken! De eenvoudigste oplossing is de toevoeging van een subwoofer. En dan een exemplaar wat voorzien is van een ingebouwde versterker. In deze upgrade kiezen we voor een platte subwoofer in de kofferbak voorzien van 400 Watt RMS vermogen. Na installatie van deze superieure subwoofer kan het genieten beginnen. De subwoofer is compact en wordt als downfiring gemonteerd. U kunt hier eventueel bagage opleggen.

 • Compacte actieve subwoofer met 400 watt RMS;
 • 10″ gesloten behuizing inclusief alle benodigde bekabeling;
 • Inclusief bassremote;
 • De leukste upgrade voor uw Audi A6;
 • De subwoofer is indien nodig makkelijk uitneembaar.

Vanaf € 849,- inclusief montage & inclusief BTW

DSP versterker + subwoofer - geschikt voor Basis en Audi Sound Systeem

Audio-upgrade-audi-a6-carsoundcenter-3

De huidige radio (multimedia module) in de Audi A6 en de lastige akoestiek vereisen een versterker waarbij het akoestische signaal aangepast kan worden. Door de vorm van de luidsprekergrillen, de verschillende posities van de luidsprekers en de afstelling van het originele audio signaal, mist er essentiële informatie in het geluid. Hierdoor krijg je de neiging om het geluid steeds harder te zetten met als resultaat een schelle klank. Met een DSP versterker kunnen wij dit signaal naadloos compenseren voor een veel betere klank. De subwoofer die wij tevens toevoegen is belangrijk om het geluid compleet te maken, daarnaast heeft het ook een stevige fun-factor en krijgt het geluid een stevige bite mee.

 • Audison 8 kanaals DSP versterker met 600 Watt RMS;
 • Plug and play bekabeling met originele stekkers;
 • Inclusief compacte en krachtige Subwoofer
 • Met behoudt van uw huidige speakers een enorme verbetering van het geluidsniveau d.m.v. de DSP versterker;
 • Door het inregelen van zaken als tijdsvertraging, crossovers, en uitgebreide equalizers perfectioneren wij het geluidsbeeld in de auto met behoudt van uw bestaande speakers;
 • Heeft u het Audi Sound Systeem, dan wordt de centerspeaker uitgeschakeld;
 • Ook weer eenvoudig door ons te demonteren.

Vanaf € 1.799,- inclusief montage & inclusief BTW

High End Audio Upgrade pakket - geschikt voor Basis en Audi Sound Systeem

Audio-upgrade-audi-a6-4

In deze audio upgrade voor de Audi A6 worden ook de luidsprekers in de voordeuren en dashboard vervangen door hoogwaardige componenten. Daarnaast worden de voordeuren voorzien van akoestische dempingsmaterialen. Door deze aanpassing en de zwaardere DSP versterker van 1100 Watt RMS geniet u van een ultieme klank. Bent u een kritische luisteraar, dan is deze upgrade absoluut een aanrader.

€ 2.799,- inclusief montage & inclusief BTW

Wij gaan met het afstellen van de DSP zeer zorgvuldig te werk. Het systeem wordt met speciale apparatuur ingemeten en afgesteld. Na dit proces volgt er nog een uitgebreide luister en afstelsessie. Wij zoeken de maximale waardes van het systeem op. Mocht u na een luisterperiode van een aantal weken toch bepaalde klanken missen dan stellen wij het systeem geheel gratis bij. Ieder gehoor is natuurlijk anders, en over smaak valt niet te twisten.