Audio upgrade Audi Q5

Voor de sierlijke Audi Q5 hebben wij 3 audio upgrade pakketten samengesteld. Hierbij hebben wij goed gekeken en geluisterd naar welke tekortkomingen het huidige audio systeem heeft. Daarnaast moet een audio upgrade ook een flinke beleving en plezier aan het muziek luisteren toevoegen. Met deze 3 upgrades gaat dat zeker lukken.

Welk pakket moet ik kiezen?

Belangrijk bij de keuze van 1 van deze pakketten is het in kaart brengen van uw wensen. Wenst u alleen meer lage tonen, dan is pakket 1 met zijn subwoofer toevoeging de beste optie. Wilt u meer kwaliteit, volume en bent u een kritische luisteraar? dan adviseren wij voor pakket 3 te kiezen. Hierbij zetten wij alles op alles om het maximale uit uw Audi Q5 te halen.

Audio Upgrade Audi Q5 - Subwoofer toevoeging

Wenst u meer bas en wilt u de beats ook in uw rug voelen? Dan is een subwoofer onmisbaar!. In deze upgrade kiezen we voor een krachtige subwoofer met ingebouwde versterker (400 Watt RMS). Deze subwoofer wordt geleverd met bass-remote. Die bass-remote monteren wij op een handige positie bij het dashboard. Met deze subwoofer upgrade kunt u genieten van strakke en voelbare bastonen.

Vanaf € 899,- inclusief montage & inclusief BTW.

In onze showroom kunt u diverse modellen subwoofers bekijken, wij kijken dan samen met u of het gekozen model ook in uw auto past.

Audio Upgrade Audi Q5 - DSP versterker + subwoorfer

audio-upgrade-audi-q5-dsp

Wilt u meer volume en een betere klank, dan is een DSP versterker (digital sound processor) een must. Deze versterker zorgt voor de nodige digitale akoestische aanpassingen. Dit wordt gedaan door middel van speciale meetapparatuur en software. Het resultaat is dan ook zeer goed. Dit alles met behoudt van de originele luidsprekers, dus zonder grote aanpassingen aan de auto.

  • Geschikt voor het basis audio systeem en het Audi Sound Systeem;
  • Geavanceerde 8 kanaals DSP versterker;
  • 600 watt RMS;
  • Voordeuren worden voorzien van akoestische dempingsmaterialen;
  • Inclusief krachtige subwoofer;
  • Door het inregelen van zaken als tijdsvertraging, crossovers, en uitgebreide equalizers perfectioneren wij het geluidsbeeld in de auto met uw bestaande speakers!;

€ 1799,- inclusief montage & inclusief BTW

audio-upgrade-audi-q5-dsp-speakers

In deze audio upgrade worden ook de luidsprekers in de deuren en dashboard vervangen voor hoogwaardige componenten. Daarnaast worden de voordeuren voorzien van dempingsmaterialen. Door deze aanpassing kan de DSP versterker nog scherper afgesteld worden om meer vermogen los te laten en een betere klank te genereren. Bent u een kritische luisteraar, dan is deze upgrade zeker een aanrader.

€ 2799,- inclusief montage & inclusief BTW

Wat is het verschil tussen pakket 2 en 3? Bent u kritisch en luistert u op een flink volume, kies dan pakket 3. Wilt u een mooie verbetering met meer lage tonen en volume, kies dan pakket 2