audio-upgrade-skoda

Skoda audio pakketten

Het geluid van het standaard audio systeem in bijvoorbeeld een Skoda Enyaq iV of Kodiaq klinkt over het algemeen niet echt aangenaam. Bij laag volume ontbreekt het aan dynamiek en frisheid. Bij hoog volume wordt het geluid snel vervelend en gaat het zelfs pijn doen. Bij een Kodiaq die voorzien is van een Canton systeem is dit wat beter, maar ook hier merken wij dat het geluid erg koud en vooral “digitaal” klinkt.

Audio Upgrade Skoda

Bij de ontwikkeling van deze audio upgrades hebben we goed gekeken op welke punten het systeem te kort schiet en welke oplossing hiervoor het beste is om te doen. We hebben gekozen om deze auto te voorzien van een DSP (digital sound processor) versterker. Hiermee kunnen wij alle kanalen digitaal aanpassen en verbeteren. Daarnaast wordt het volume veel hoger en zal het geluid op een prettige manier worden weergegeven.

Canton audio systeem in de Skoda

Is uw Skoda voorzien van het Canton systeem en bent u niet tevreden? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan een systeem op maat samenstellen en u voorzien van een offerte.

Modellen

Staat uw model auto er niet bij? Geen probleem.
Bel of mail ons of stel uw vraag via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een oplossing op maat.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. We adviseren u graag om tot de beste oplossing voor uw auto te komen.