audio-upgrade-bmw-x6

Audio Upgrade BMW X6

Bent u opzoek naar een beter geluid in uw BMW X6? Het kan zijn dat de muziek in uw BMW X6 niet geheel tot zijn recht komt. Zo kan het zijn dat u de lage tonen mist, of juist de frisse details in de muziek. Daarnaast kan het systeem, afhankelijk van de uitvoering niet erg hard. Vaak wil je de muziek wat meer voelen, zodat het ook echt binnenkomt. Dit is op te lossen door voor 1 van onze audio pakketten te kiezen.

Elk audio pakket is speciaal ontwikkeld voor het type audio systeem waar uw X6 mee uitgerust is. De X6 is en wordt geleverd in 4 varianten. Het basis audio systeem, het Hifi audio systeem het Harman Kardon systeem en het exclusieve B&W systeem. Tussen deze systemen zitten nog al wat kwaliteit’s verschillen, niet te min krijgen wij ook vaak de vraag of wij het dure B&W systeem kunnen opwaarderen, dit doen wij dan voornamelijk met de toevoeging van een subwoofer. De originele speakers en versterken laten wij zitten.

Passie voor muziek – Audio Upgrade BMW X6

Welke audio upgrade u ook kiest, wij zorgen altijd voor het maximaal haalbare. Onze audio systemen worden zorgvuldig ingemeten en afgesteld voor een optimale balans tussen volume, dynamiek, klank en gevoel. Wij houden daarbij de veiligheids marges van de luidsprekers scherp in de gaten.

Wilt u meer weten over de kenmerken van een DSP (digital sound processor) versterker, lees hier dan verder.

BMW X6 pakket 1 - DSP Versterker + Speakers

audio-upgrade-bmw-x6

Deze audio upgrade is geschikt als uw auto is uitgerust met het BMW HiFi systeem of Basis audio en u een kritische luisteraar bent. In deze audio upgrade monteren wij een krachtige DSP 1100 Watt RMS vermogen en plaatsen wij tweeters, mid-range speakers en woofers (vloer). Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. Door de plaatsing van deze hoogwaardige luidsprekers en de krachtige DSP versterker bent u verzekerd van een fantastisch audio systeem. U zult de muziek nog krachtiger beleven. Daarnaast is de klank neutraler en rustiger. Resultaat na montage en afstelling:

€ 2.499,- 

inclusief montage & inclusief BTW

BMW X6 pakket 2 - voor Harman Kardon

audio-upgrade-bmw-x6-pakket2

Voor de BMW X6 voorzien van het Harman Kardon audio systeem is deze audio upgrade geschikt. Door de plaatsing van een 8 kanaals DSP versterker, speciale bekabeling en nieuwe speakers aan de voorkant zal het geluid veel voller en strakker klinken. De klank van het originele Harman Kardon is het net niet, en mist finesse. Resultaat na montage en afstelling:

€ 2.799,- 

inclusief montage & inclusief BTW