audio-upgrade-bmw-x6

Audio Upgrade BMW X6

Onze oplossing

Bent u opzoek naar een beter geluid in uw BMW X6? Het kan zijn dat de muziek in uw BMW X6 niet geheel tot zijn recht komt. Zo kan het zijn dat u de lage tonen mist, of juist de frisse details in de muziek. Daarnaast kan het systeem, afhankelijk van de uitvoering niet erg hard. Vaak wil je de muziek wat meer voelen, zodat het ook echt binnenkomt. Dit is op te lossen door voor 1 van onze audio pakketten te kiezen. Elk audio pakket is speciaal ontwikkeld voor het type audio systeem waar uw X6 mee uitgerust is. De X6 is en wordt geleverd in 3 varianten. Het basis audio systeem, het Hifi audio systeem en het Harman Kardon systeem. Tussen deze systemen zitten nog al wat kwaliteit’s verschillen, niet te min krijgen wij ook vaak de vraag of wij het dure Harman Kardon systeem kunnen opwaarderen, en dit kan uiteraard!

Passie voor muziek – Audio Upgrade BMW X6

Welke audio upgrade u ook kiest, wij zorgen altijd voor het maximaal haalbare. Onze audio systemen worden zorgvuldig ingemeten en afgesteld voor een optimale balans tussen volume, dynamiek, klank en gevoel. Wij houden daarbij de veiligheids marges van de luidsprekers scherp in de gaten.

Wilt u meer weten over de kenmerken van een DSP (digital sound processor) versterker, lees hier dan verder.

BMW X6 audio upgrade pakket 1 geschikt voor HiFi 676 systemen

audio-upgrade-bmw-x6

Deze audio upgrade is geschikt als uw auto is uitgerust met het BMW HiFi systeem en u een kritische luisteraar bent. In deze audio upgrade vervangen wij de originele BMW versterker voor een 7 kanaals Match UP7BMW met 600 Watt RMS vermogen en plaatsen wij 4 nieuwe luidsprekers in de deuren en 2 krachtige woofers onder de vloer. Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. Door de plaatsing van deze hoogwaardige luidsprekers kunnen wij de nieuwe DSP versterker nog verfijnder afstellen en de dynamiek laten groeien. U zult de muziek nog krachtiger in uw stoel voelen. Daarnaast is de klank veel neutraler en rustiger. Resultaat na montage en afstelling:

 • Diepe bastonen met voldoende punch;
 • Heldere details;
 • Betere positie van het stereogeluid;
 • Meer ruimtelijkheid;
 • Veel meer volume, dynamiek en precisie;

Geschikt voor de BMW X6 modellen vanaf 2014.

€ 1.999,- inclusief montage & inclusief BTW

BMW X6 audio upgrade pakket 1 geschikt voor HiFi 676 systemen

audio-upgrade-bmw-x6-pakket2

Voor de BMW X6 uitgerust met het Harman Kardon audio systeem is deze audio upgrade het beste geschikt. Bij deze audio upgrade plaatsen wij 10 kanaals Match UP10DSP versterker met 800 Watt RMS vermogen en plaatsen wij 4 nieuwe luidsprekers in de voordeuren en 2 krachtige woofers in de vloer. Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. De luidsprekers achterin blijven standaard. Door de plaatsing van deze hoogwaardige luidsprekers en de geavanceerde 10 kanaals DSP versterker kunnen wij het geluid veel verfijnder afstellen en het volume en de dynamiek laten groeien. De beleving van de muziek zal veel intenser zijn. Resultaat na montage en afstelling:

 • Diepe bastonen met voldoende punch;
 • Heldere details;
 • Betere positie van het stereogeluid en instrumenten;
 • Strakkere kickbassen;
 • Meer ruimtelijkheid;
 • Veel meer volume, dynamiek en precisie;

Geschikt voor de BMW X6 vanaf 2014

€ 2.699,- inclusief montage & inclusief BTW