audio-upgrade-bmw-x5-front

Audio Upgrade BMW X5

de Audio upgrade

Zoekt u een audio upgrade voor de BMW X5? Onze audio upgrades zijn geschikt voor de X5 vanaf 2013 ( F15 ). Ons eerste audio upgrade pakket voor de BMW X5 serie zorgt al voor een enorme verbetering van uw bestaande audio installatie. Uw geluid zal veel strakker klinken, minder dof en er zal een zuivere dynamische klank in uw BMW X5 serie klinken. De audio upgrade pakketten voor uw BMW zijn zorgvuldig getest en worden zoveel mogelijk plug en play ingebouwd, we hoeven dus niet of nauwelijks in de bestaande bekabeling te knippen en kunnen de auto dus ook weer terugkrijgen naar de originele situatie mocht dit nodig zijn bij bijvoorbeeld lease auto’s.

Natuurlijk is dit maar een greep uit onze vele mogelijkheden. Mocht u toch wat anders willen in uw BMW X5 serie dan kunnen we ook altijd een pakket op maat voor u samenstellen.

Audio Upgrade BMW X5 audio pakket 1 geschikt voor HiFi 676

audio-upgrade-bmw-x5-pakket1

Dit pakket is geschikt als uw X5 is uitgerust met het BMW HiFi systeem. In deze audio upgrade vervangen wij de originele BMW versterker voor een 7 kanaals Match UP7BMW met 600 Watt RMS vermogen (3x zo sterk). Deze versterker is voorzien van een krachtige en geavanceerde 64 bits DSP processor. Hiermee kunnen we middels de vele instelmogelijkheden het geluid optimaliseren zodat er een vol, krachtig en zuiver geluid geproduceerd wordt.
Resultaat na montage en afstelling:

 • Volle en lage bastonen
 • Frisse details;
 • Betere positie van het stereogeluid;
 • Meer ruimtelijkheid;
 • Veel meer volume en dynamiek;

€ 1.249,- inclusief montage & inclusief BTW

Deze audio upgrade is zeer geschikt als uw auto geleased is. Dit omdat wij alleen de versterker omwisselen, deze is later weer eenvoudig terug te zetten!

Audio Upgrade BMW X5 audio pakket 2 geschikt voor HiFi 676

audio-upgrade-bmw-x5-pakket1

Deze audio upgrade is geschikt als uw BMW X5 is uitgerust met het BMW HiFi systeem en u een kritische luisteraar bent. In deze audio upgrade vervangen wij de originele BMW versterker voor een 7 kanaals Match UP7BMW met 600 Watt RMS vermogen en plaatsen wij 4 nieuwe luidsprekers in de deuren en 2 krachtige woofers in de vloer. Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. Door de plaatsing van deze hoogwaardige luidsprekers kunnen wij de nieuwe DSP versterker nog verfijnder afstellen en de dynamiek laten groeien. U zult de muziek nog krachtiger door de auto heen voelen. Daarnaast is de klank neutraler en rustiger. Resultaat na montage en afstelling:

 • Diepe bastonen met voldoende punch
 • Heldere details;
 • Betere positie van het stereogeluid;
 • Meer ruimtelijkheid;
 • Veel meer volume, dynamiek en precisie;

Geschikt voor de BMW X5 modellen vanaf 2013.

€ 1.999,- inclusief montage & inclusief BTW

Audio Upgrade BMW X5 audio pakket 3 geschikt voor Harman Kardon

audio-upgrade-bmw-x5-pakket3

Voor de BMW X5 uitgerust met het Harman Kardon audio systeem is deze audio upgrade het beste geschikt. Bij deze audio upgrade plaatsen wij 10 kanaals Match UP10DSP versterker met 800 Watt RMS vermogen en plaatsen wij 4 nieuwe luidsprekers in de voordeuren en 2 krachtige woofers in de vloer. Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. De luidsprekers achterin blijven standaard. Door de plaatsing van deze hoogwaardige luidsprekers en de geavanceerde 10 kanaals DSP versterker kunnen wij het geluid veel verfijnder afstellen en het volume en de dynamiek laten groeien. De beleving van de muziek zal veel intenser zijn. Resultaat na montage en afstelling:

 • Diepe bastonen met voldoende punch;
 • Heldere details;
 • Betere positie van het stereogeluid en instrumenten;
 • Strakkere kickbassen;
 • Meer ruimtelijkheid;
 • Veel meer volume, dynamiek en precisie;

Geschikt voor de BMW X5 vanaf 2013

€ 2.599,- inclusief montage & inclusief BTW

Welk audio systeem zit er in mijn BMW X5?

HiFi audio systeem

Het HiFi audio systeem in de BMW X5 bestaat uit een 6 kanaals versterker van 210 Watt RMS. Per deur is er een 8 cm full-range luidspreker en een tweeter gemonteerd. In het dashboard bevindt zich tevens een centerluidspreker. De woofers onder de stoelen zijn 20 cm in doorsnede. Bij deze uitvoering is de versterker de zwakste schakel, dit is dan ook het meest noodzakelijke om te vervangen zoals we in pakket 1 doen.

Harman Kardon systeem

Of uw auto een Harman Kardon systeem heeft is makkelijk te zien, dit wordt op een aantal luidsprekerkappen aangegeven. Om dit systeem van een upgrade te voorzien gebruiken wij een speciale kabelboom en een 10 kanaals versterker, om alle kanalen te kunnen instellen en versterken. Dit systeem is meestal uitgerust met 14 tot 16 luidsprekers. Het heeft geen zin om alle luidsprekers te vervangen, wij vervangen alleen de meest belangrijke aan de voorkant. Hier komt ook het meeste vermogen op te staan en zijn ook het belangrijkste als het gaat om de geluidskwaliteit.

Kunt u zelf niet achterhalen welk systeem er in uw BMW X5 zit, neem dan contact met ons op via de rode knop. Als u ons het chassisnummer kunt geven dan kunnen wij dit in het systeem achterhalen.

Welke audio merken gebruiken wij in de BMW X5?

Wij gebruiken een aantal merken welke beschikken over de beste pasvorm en eigenschappen voor uw BMW. Deze merken kenmerken zich ook door een goede prijs en kwaliteit verhouding. Dit zijn onze merken voor de BMW X5: