bmw X4

BMW X4 serie

Audio upgrade BMW X4

Bent u opzoek naar een beter geluid in uw BMW X4? Het kan zijn dat de muziek in uw BMW X4 niet geheel tot zijn recht komt. Zo kan het zijn dat u de lage tonen mist, of juist de frisse details in de muziek. Daarnaast kan het systeem, afhankelijk van de uitvoering niet erg hard. Vaak wil je de muziek wat meer voelen, zodat het ook echt binnenkomt. Dit is op te lossen door voor 1 van onze audio pakketten te kiezen. Elk audio pakket is speciaal ontwikkeld voor het type audio systeem waar uw X4 mee uitgerust is. De X4 is en wordt geleverd in 3 varianten. Het basis audio systeem, het Hifi audio systeem en het Harman Kardon systeem. Tussen deze systemen zitten nog al wat kwaliteit’s verschillen, niet te min krijgen wij ook vaak de vraag of wij het dure Harman Kardon systeem kunnen opwaarderen, en dit kan uiteraard!

Passie voor muziek – Audio Upgrade BMW X4

Welke audio upgrade u ook kiest, wij zorgen altijd voor het maximaal haalbare. Onze audio systemen worden zorgvuldig ingemeten en afgesteld voor een goede balans tussen maximaal volume, dynamiek en klank. Wij houden daarbij de veiligheid marges van de luidsprekers scherp in de gaten.

Wilt u meer weten over de kenmerken van een DSP (digital sound processor) versterker, lees hier dan verder.

Audio Upgrade BMW X4 audio pakket 1 geschikt voor HiFi 676

audio-upgrade-BMW-X4

Dit pakket is geschikt als uw auto is uitgerust met het BMW HiFi systeem. In deze audio upgrade vervangen wij de originele BMW versterker voor een 7 kanaals Match UP7BMW met 600 Watt RMS vermogen (3x zo sterk). Deze versterker is voorzien van een krachtige en geavanceerde 64 bits DSP processor. Hiermee kunnen we middels de vele instelmogelijkheden het geluid optimaliseren zodat er een vol, krachtig en zuiver geluid geproduceerd wordt.
Resultaat na montage en afstelling:

 • Volle en lage bastonen
 • Frisse details;
 • Betere positie van het stereogeluid;
 • Meer ruimtelijkheid;
 • Veel meer volume en dynamiek;

€ 1.249,- inclusief montage & inclusief BTW

Deze audio upgrade is zeer geschikt als uw auto geleased is. Dit omdat wij alleen de versterker omwisselen, deze is later weer eenvoudig terug te zetten!

Audio Upgrade BMW X4 audio pakket 2 geschikt voor HiFi 676

audio-upgrade-BMW-X4

Deze audio upgrade is geschikt als uw auto is uitgerust met het BMW HiFi systeem en u een kritische luisteraar bent. In deze audio upgrade vervangen wij de originele BMW versterker voor een 7 kanaals Match UP7BMW met 600 Watt RMS vermogen en plaatsen wij 4 nieuwe luidsprekers in de deuren en 2 krachtige woofers in de vloer. Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. Door de plaatsing van deze hoogwaardige luidsprekers kunnen wij de nieuwe DSP versterker nog verfijnder afstellen en de dynamiek laten groeien. U zult de muziek nog krachtiger door de auto heen voelen. Daarnaast is de klank neutraler en rustiger. Resultaat na montage en afstelling:

 • Diepe bastonen met voldoende punch
 • Heldere details;
 • Betere positie van het stereogeluid;
 • Meer ruimtelijkheid;
 • Veel meer volume, dynamiek en precisie;

Geschikt voor de BMW X4 modellen vanaf 2016.

€ 1.999,- inclusief montage & inclusief BTW

Audio Upgrade BMW X4 audio pakket 3 geschikt voor Harman Kardon

audio-upgrade-BMW-X4

Voor de BMW X4 uitgerust met het Harman Kardon audio systeem is deze audio upgrade het beste geschikt. Bij deze audio upgrade plaatsen wij 10 kanaals Match UP10DSP versterker met 800 Watt RMS vermogen en plaatsen wij 4 nieuwe luidsprekers in de voordeuren en 2 krachtige woofers in de vloer. Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. De luidsprekers achterin blijven standaard. Door de plaatsing van deze hoogwaardige luidsprekers en de geavanceerde 10 kanaals DSP versterker kunnen wij het geluid veel verfijnder afstellen en het volume en de dynamiek laten groeien. De beleving van de muziek zal veel intenser zijn. Resultaat na montage en afstelling:

 • Diepe bastonen met voldoende punch;
 • Heldere details;
 • Betere positie van het stereogeluid en instrumenten;
 • Strakkere kickbassen;
 • Meer ruimtelijkheid;
 • Veel meer volume, dynamiek en precisie;

Geschikt voor de BMW X4 vanaf 2016

€ 2.599,- inclusief montage & inclusief BTW

Welk audio systeem zit er in mijn BMW X4?

HiFi audio systeem

Het HiFi audio systeem in de BMW X4 bestaat uit een 6 kanaals versterker van 210 Watt RMS. Per deur is er een 8 cm breedband luidspreker en een tweeter gemonteerd. In het dashboard bevindt zich tevens een centerluidspreker. De woofers onder de stoelen zijn 20 cm in doorsnede. Bij deze uitvoering is de versterker de zwakste schakel, dit is dan ook het meest noodzakelijke om te vervangen zoals we in pakket 1 doen.

Harman Kardon systeem

Of uw auto een Harman Kardon systeem heeft is makkelijk te zien, dit wordt op een aantal luidsprekerkappen aangegeven. Om dit systeem van een upgrade te voorzien gebruiken wij een speciale kabelboom en een 10 kanaals versterker, om alle kanalen te kunnen instellen en versterken. Dit systeem is meestal uitgerust met 14 tot 16 luidsprekers. Het heeft geen zin om alle luidsprekers te vervangen, wij vervangen alleen de meest belangrijke aan de voorkant. Hier komt ook het meeste vermogen op te staan en zijn ook het belangrijkste als het gaat om de geluidskwaliteit.

Kunt u zelf niet achterhalen welk systeem er in uw BMW X4 zit, neem dan contact met ons op via de rode knop. Als u ons het chassisnummer kunt geven dan kunnen wij dit in het systeem achterhalen.

Welke audio merken gebruiken wij in de BMW X4?

Wij gebruiken een aantal merken welke beschikken over de beste pasvorm en eigenschappen voor uw BMW. Deze merken kenmerken zich ook door een goede prijs en kwaliteit verhouding. Dit zijn onze merken voor de BMW X4: