audio-upgrade-bmw-ix3

BMW iX3

De Audio upgrade

In de volledig electrische BMW iX3 ervaart u een weelde aan rust. Zachtjes zoevend over de weg hoor je alleen wat banden en wind geruis. De ideale omstandigheden om naar een mooi stukje muziek te luisteren toch? Hoe klinkt de iX3? Opzich niet heel verkeerd, het volledige frequentie spectrum is aanwezig, ook het volume is voldoende. Echter wanneer je wat meer van het systeem verlangt hoor je duidelijk toch de tekortkomingen van het audio systeem. Met het Harman Kardon systeem is dit effect wat minder hoorbaar maar ook hier vinden wij dat het geluid toch wat “geknepen” klinkt. Het lijkt een beetje alsof er een deken over de luidsprekers ligt.

Onze oplossing – Audio Upgrade BMW iX3

Voor de iX3 hebben wij 3 audio upgrade pakketten ontwikkeld. We hebben goed gekeken naar de huidige kwaliteit en techniek van het audio systeem. Zowel voor het standaard Hifi systeem als de Harman Kardon uitvoering. Voor de uitvoering met Hifi hebben wij 2 pakketten beschikbaar. Pakket 1 is voorzien van een geavanceerde DSP versterker. Bij pakket 2 worden ook de 6 luidsprekers aan de voorkant vervangen, zo kunnen we het maximale uit het audio systeem halen. Pakket 3 is speciaal geschikt als uw auto voorzien is van het Harman Kardon systeem. Hierbij worden zowel de luidsprekers aan de voorkant aangepast, als ook een 10(!) kanaals DSP versterker gemonteerd met meer dan 800 Watt RMS vermogen. Nieuwsgierig, kijk dan snel verder.

Audio Upgrade BMW iX3 audio pakket 1 - geschikt voor HiFi

audio-upgrade-bmw-ix3-1

Onze eerste upgrade bestaat uit de plaatsing van een zeer geavanceerde 7 kanaals DSP (digital sound processor) versterker met 600 Watt RMS vermogen. Deze versterker is speciaal ontwikkeld voor de BMW met Hifi uitrusting. Deze versterker sluit dan ook naadloos aan bij uw auto. Door onze professionele manier van afstellen zorgen we voor een heerlijk geluid wat vol is van dynamiek, volume, details en subtiele klanken.

Resultaat na montage en afstelling:

 • Volle en lage bastonen
 • Frisse details
 • Betere positie van het stereogeluid
 • Meer ruimtelijkheid
 • Veel meer volume en dynamiek

Geschikt voor de BMW iX3 vanaf 2021.

€ 999,- inclusief montage & inclusief BTW.

Deze audio upgrade is zeer geschikt als uw auto geleased is. Dit omdat wij alleen een extra versterker plaatsen met speciale BMW stekkers. Deze is later weer eenvoudig los te halen!

Audio Upgrade BMW iX3 audio pakket 2 - geschikt voor HiFi

beter-geluid-in-bmw-ix3-2

Onze tweede upgrade bestaat uit de plaatsing van een zeer geavanceerde 7 kanaals DSP (digital sound processor) versterker met 600 Watt RMS vermogen. Deze versterker is speciaal ontwikkeld voor de BMW met Hifi uitrusting. Deze versterker sluit dan ook naadloos aan bij uw auto. Verder vervangen wij de 4 luidsprekers in de deuren voor hoogwaardige varianten. Ook de 2 woofers onder de stoelen worden vervangen voor zwaardere en betere luidsprekers. Door onze professionele manier van afstellen zorgen we voor een heerlijk geluid wat vol is van dynamiek, volume, details en subtiele klanken.

Resultaat na montage en afstelling:

 • Volle en lage bastonen
 • Frisse details
 • Betere positie van het stereogeluid
 • Meer ruimtelijkheid
 • Subtiele frequentie overgangen
 • Veel meer volume en dynamiek
 • Verslavend lekker!

Geschikt voor de BMW iX3 vanaf 2021.

€ 1.999,- inclusief montage & inclusief BTW.

Audio Upgrade BMW iX3 audio pakket 3 - geschikt voor Harman Kardon

audio-upgrade-bmw-ix3-3

Is uw BMW iX3 reeds voorzien van het Harman Kardon audio systeem en bent u nog niet teverden? Dan is deze audio upgrade het beste geschikt. Bij deze audio upgrade plaatsen wij 10 kanaals Match UP10DSP versterker met 800 Watt RMS vermogen en plaatsen wij 4 nieuwe luidsprekers in de voordeuren en 2 krachtige woofers in de vloer. Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. De luidsprekers achterin blijven standaard. Door de plaatsing van deze hoogwaardige luidsprekers en de geavanceerde 10 kanaals DSP versterker kunnen we het geluid veel verfijnder afstellen en het volume en de dynamiek laten groeien. De beleving van de muziek zal veel intenser zijn. Resultaat na montage en afstelling:

 • Diepe bastonen met voldoende punch
 • Heldere details
 • Betere positie van het stereogeluid
 • Strakkere kickbassen
 • Meer ruimtelijkheid
 • Veel meer volume, dynamiek en precisie en subtiele klanken.

Geschikt voor de BMW iX3 vanaf 2021.

€ 2.599,- inclusief montage & inclusief BTW