De mooiste audio upgrades voor de BMW iX1

Audio upgrade BMW iX1

In de volledig elektrische BMW iX1 ervaart u een weelde aan rust. Zachtjes zoevend over de weg hoor je alleen wat banden en wind geruis. De ideale omstandigheden om naar een mooi stukje muziek te luisteren toch? Hoe klinkt de iX1? Eigenlijk niet heel verkeerd, het volledige frequentie spectrum is aanwezig, ook het volume is voldoende. Echter wanneer je wat meer van het systeem verlangt hoor je duidelijk toch de tekortkomingen van het audio systeem. Met het Harman Kardon systeem is dit effect wat minder hoorbaar maar ook hier vinden wij dat het geluid toch wat “geknepen” klinkt. Het lijkt een beetje alsof er een deken over de luidsprekers ligt. Daarnaast zijn we minder te spreken over hoge tonen, deze kunnen nogal fel uit de hoek komen. Dit zorgt voor een pijnlijk gevoel bij langer luisteren op hoog volume.

Onze oplossing – De Audio Upgrade BMW iX1

Voor de iXi hebben wij 3 audio upgrade pakketten ontwikkeld. We hebben goed gekeken naar de huidige kwaliteit en techniek van het audio systeem. Zowel voor het standaard Hifi systeem als de Harman Kardon uitvoering. Zoekt u alleen een bas aanvulling dan is pakket 1 het best geschikt. Hierbij plaatsen we een actieve subwoofer. Zoekt u naar een totaal oplossing . Pakket 3 is speciaal geschikt als uw auto voorzien is van het Harman Kardon systeem. Hierbij worden zowel de luidsprekers aan de voorkant aangepast, als ook een 8 kanaals DSP versterker gemonteerd met meer dan 800 Watt RMS vermogen. Nieuwsgierig, kijk dan snel verder.

BMW iX1 pakket 1 -Subwoofer

Subwoofer upgrade voor de BMW iX1 klinkt fantastisch

Geniet meer van krachtige bassen in uw stijlvolle BMW iX1. In deze audio upgrade monteren wij een compacte subwoofer in de kofferbak tegen de achterbank. Deze subwoofer is voorzien van een ingebouwde versterker met voldoende vermogen. Door deze subwoofer krijgt het geluid een flinke boost in het laag wat de muziek extra lekker maakt.

€ 799,- 

inclusief montage & inclusief BTW

BMW iX1 pakket 2 - DSP Versterker + Speakers

Een DSP versterker in deze BMW ix1 is een must voor een fantastisch resultaat

Deze audio upgrade is geschikt als uw auto is uitgerust met het BMW HiFi systeem of Basis audio en u een kritische luisteraar bent. In deze audio upgrade monteren wij een krachtige DSP versterker met 800 Watt RMS vermogen en plaatsen wij tweeters, mid-range speakers en woofers (vloer). Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. Door de plaatsing van deze hoogwaardige luidsprekers en de krachtige DSP versterker bent u verzekerd van een fantastisch audio systeem. U zult de muziek nog krachtiger beleven. Daarnaast is de klank neutraler en rustiger. Resultaat na montage en afstelling:

€ 2.099,- 

inclusief montage & inclusief BTW

BMW iX1 pakket 3 - geschikt voor Harman Kardon

Ook een Harman Kardon systeem kan veel beter met onze audio upgrade

Voor de BMW iX1 voorzien van het Harman Kardon audio systeem is deze audio upgrade geschikt. Door de plaatsing van een 8 kanaals DSP versterker, speciale bekabeling en nieuwe speakers aan de voorkant zal het geluid veel voller en strakker klinken. Resultaat na montage en afstelling:

€ 2.499,- 

inclusief montage & inclusief BTW