De beste sound upgrades voor uw BMW i4 vindt u hier.

Audio Upgrade BMW i4

De volledig elektrische BMW i4 heeft een iets ander audio systeem dan we bij de meeste andere BMW modellen zien. Doordat het accu pakket verwerkt is in de bodem, is er geen ruimte meer voor woofers onder de stoelen, welke we in de meeste BMW modellen terug zien. De positie van deze woofer is verplaatst naar de deur. Helaas kan er nu geen 20cm maar een 16,5 cm woofer in. Dit resulteert vervolgens in een lagere basweergave. Je ziet dan ook bij onze audio upgrades een subwoofer toevoeging in de kofferbak, vanaf pakket 3 en 4. Deze subwoofer monteren wij in de kofferbak onder de vloer. Zodoende krijgt u toch een volledige beleving in uw verfijnde BMW i4.

BMW i4 pakket 1 - Subwoofer

Dikke subwoofer in BMW i4.

Dit pakket is geschikt voor iedere BMW i4. In deze audio upgrade monteren wij een compacte subwoofer in de kofferbak tegen de achterbank. Deze subwoofer is voorzien van een ingebouwde versterker met voldoende vermogen. Door deze subwoofer krijgt het geluid een flinke boost in het laag wat de muziek extra lekker maakt.

€ 899,- 

inclusief montage & inclusief BTW

BMW i4 pakket 2 - Speakers + DSP versterker

DSP versterker en speakers in de BMW i4

Deze audio upgrade is geschikt als uw auto is uitgerust Live Cockpit en het BMW Basis audio of Hifi systeem. Er bevindt zich dan al een 7 kanaals versterker/RAM module achterin de kofferbak. Hieraan koppelen wij een 8 kanaals Audison DSP versterker met 800 Watt RMS vermogen. Daarnaast vervangen wij de 2 woofers in de voordeuren en de mid-range en tweeters. Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. Deze combinatie zorgt dan voor de ultieme audio beleving in uw auto.

€ 1.749,- 

inclusief montage & inclusief BTW

BMW i4 pakket 3 - Subwoofer, Speakers en DSP versterker

Flinke audio verbetering in de BMW i4

In deze audio upgrade nemen wij als basis het bovenstaande upgrade pakket en voegen nog een subwoofer toe. Deze wordt in de kofferbak geplaatst onder de afdekplaat. Zo verliest u geen bagage ruimte maar geniet u wel van een volledige audio beleving.

€ 2.099,- 

inclusief montage & inclusief BTW

BMW i4 pakket 4- Geschikt voor Harman Kardon

1100 Watt RMS vermogen in de BMW i4

Voor de BMW i4 voorzien van het Harman Kardon audio systeem is deze audio upgrade het beste geschikt. Door de plaatsing van een 12 kanaals DSP versterker met 1100 Watt RMS, speciale bekabeling en nieuwe speakers aan de voorkant zal het geluid veel voller en strakker klinken. Resultaat na montage en afstelling:

€ 2.999,- 

inclusief montage & inclusief BTW