bmw x2

BMW X2

Audio upgrade BMW X2

Bent u opzoek naar een beter geluid in uw BMW X2? Het kan zijn dat de muziek in uw BMW X2 niet geheel tot zijn recht komt. Zo kan het zijn dat u de lage tonen mist, of juist de frisse details in de muziek. Daarnaast kan het systeem, afhankelijk van de uitvoering niet erg hard. Vaak wil je de muziek wat meer voelen, zodat het ook echt binnenkomt. Dit is op te lossen door voor 1 van onze audio pakketten te kiezen. Elk audio pakket is speciaal ontwikkeld voor het type audio systeem waar uw X2 mee uitgerust is. De X2 is en wordt geleverd in 3 varianten. Het basis audio systeem, het Hifi audio systeem en het Harman Kardon systeem. Tussen deze systemen zitten nog al wat kwaliteits verschillen, niet te min krijgen wij ook vaak de vraag of wij het uitgebreide Harman Kardon systeem kunnen opwaarderen, en dit kan uiteraard!

Passie voor muziek – Audio Upgrade BMW X2

Welke audio upgrade u ook kiest, wij zorgen altijd voor het maximaal haalbare. Onze audio systemen worden zorgvuldig ingemeten en afgesteld voor een goede balans tussen maximaal volume, dynamiek en klank. Wij houden daarbij de veiligheid marges van de luidsprekers scherp in de gaten.

Audio Upgrade BMW X2 audio pakket 1 geschikt voor HiFi 676

Dit pakket is geschikt als uw auto is uitgerust met het BMW HiFi systeem. In deze audio upgrade vervangen wij de originele BMW versterker voor een 7 kanaals Match UP7BMW met 600 Watt RMS vermogen (3x zo sterk). Deze versterker is voorzien van een krachtige en geavanceerde 64 DSP processor. Hiermee kunnen we middels de vele instelmogelijkheden het geluid optimaliseren zodat er een vol, krachtig en zuiver geluid geproduceerd wordt.
Resultaat na montage en afstelling:

 • Volle en lage bastonen
 • Frisse details;
 • Betere positie van het stereogeluid;
 • Meer ruimtelijkheid;
 • Veel meer volume en dynamiek;

Geschikt voor de BMW X2 serie vanaf 2016 – model F39.

Vanaf € 999,- inclusief montage & inclusief BTW

Audio Upgrade BMW X2 audio pakket 2 geschikt voor HiFi 676

audio-upgrade-BMW x2

Deze audio upgrade is geschikt als uw auto is uitgerust met het BMW HiFi systeem en u een kritische luisteraar bent. In deze audio upgrade vervangen wij de originele BMW versterker voor een 7 kanaals Match UP7BMW met 600 Watt RMS vermogen en plaatsen wij 4 nieuwe luidsprekers in de deuren en 2 krachtige woofers in de vloer. Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. Door de plaatsing van deze hoogwaardige luidsprekers kunnen wij de nieuwe DSP versterker nog verfijnder afstellen en de dynamiek laten groeien. U zult de muziek nog krachtiger door de auto heen voelen. Daarnaast is de klank neutraler en rustiger. Resultaat na montage en afstelling:

 • Diepe bastonen met voldoende punch
 • Heldere details;
 • Betere positie van het stereogeluid;
 • Meer ruimtelijkheid;
 • Veel meer volume, dynamiek en precisie;

Geschikt voor de BMW X2 vanaf 2016 – model F39.

€ 1.999,- inclusief montage & inclusief BTW

Audio Upgrade BMW X2 audio pakket 3 geschikt voor Harman Kardon

audio-upgrade-BMW x2

Voor de BMW X2 uitgerust met het Harman Kardon audio systeem is deze audio upgrade het beste geschikt. Bij deze audio upgrade plaatsen wij 10 kanaals Match UP10DSP versterker met 800 Watt RMS vermogen en plaatsen wij 4 nieuwe luidsprekers in de voordeuren en 2 krachtige woofers in de vloer. Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. De luidsprekers achterin blijven standaard. Door de plaatsing van deze hoogwaardige luidsprekers en de geavanceerde 10 kanaals DSP versterker kunnen wij het geluid veel verfijnder afstellen en het volume en de dynamiek laten groeien. De beleving van de muziek zal veel intenser zijn. Resultaat na montage en afstelling:

 • Diepe bastonen met voldoende punch;
 • Heldere details;
 • Betere positie van het stereogeluid en instrumenten;
 • Strakkere kickbassen;
 • Meer ruimtelijkheid;
 • Veel meer volume, dynamiek en precisie;

Geschikt voor de BMW X2 vanaf 2016 – model F39

€ 2.499,- inclusief montage & inclusief BTW