De Beste Audio Upgrades van Nederland

Audio Upgrade BMW X2

Welke audio upgrade u ook kiest, wij zorgen altijd voor het maximaal haalbare. Onze audio systemen worden zorgvuldig ingemeten en afgesteld voor een goede balans tussen maximaal volume, dynamiek en klank. Wij houden daarbij de veiligheid marges van de luidsprekers scherp in de gaten. In de BMW X2 komt een audio upgrade erg goed tot zijn recht. Dit heeft te maken met de grotere akoestiek. Het geluid kan zich beter ontwikkelen in een grote en hoge auto.

BMW X2 pakket 1 - Subwoofer

Subwoofer-Upgrade-BMW-X2

Geniet meer van krachtige bassen in uw sportieve BMW X2. In deze audio upgrade monteren wij een compacte subwoofer in de kofferbak tegen de achterbank. Deze subwoofer is voorzien van een ingebouwde versterker met voldoende vermogen. Door deze subwoofer krijgt het geluid een flinke boost in het laag wat de muziek extra lekker maakt.

€ 699,- 

inclusief montage & inclusief BTW

BMW X2 pakket 2 - Versterker + Speakers

Pakket 2 BMW X2

Dit pakket is geschikt als BMW X2 met het basis Audio Systeem. In deze audio upgrade plaatsen wij een krachtige 4 kanaals versterker met 450 Watt RMS. Daarnaast vervangen wij de luidsprekers in de voordeuren samen met de woofers onder de voorstoelen. Zo groeit het volume en worden de bas-tonen sterk weergegeven.

€ 1.399,- 

inclusief montage & inclusief BTW

Let op: Alleen geschikt voor het Basis Audio systeem zonder Live Cockpit!

BMW X2 pakket 3 - DSP versterker + Speakers

BMW X2 audio pakket 3

Deze audio upgrade is geschikt als uw auto is uitgerust met het BMW HiFi systeem of Basis audio en u een kritische luisteraar bent. In deze audio upgrade monteren wij een krachtige DSP 800 Watt RMS vermogen en plaatsen wij tweeters, mid-range speakers en woofers (vloer). Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. Door de plaatsing van deze hoogwaardige luidsprekers en de krachtige DSP versterker bent u verzekerd van een fantastisch audio systeem. U zult de muziek nog krachtiger beleven. Daarnaast is de klank neutraler en rustiger. Resultaat na montage en afstelling:

€ 2.099,- 

inclusief montage & inclusief BTW