bmw 7 serie

Audio Upgrade BMW 7 serie

Rijdt u in een BMW 7 serie, dan baad u in wilde en comfort!. We kunnen ons dan ook wel voorstellen dat in zo’n stille auto als de 7 serie een goed audio systeem gewenst is. Dit is helaas niet bij alle uitvoeringen van de 7 serie goed voor elkaar. De BMW 7 serie is met 4 verschillende audio systemen geleverd of te bestellen, te weten het “basis” audio systeem, het HiFi (676) systeem en het Harman Kardon systeem. Voor elk van deze audio systemen leveren wij een upgrade. Daarbij varieert de inhoudt van de audio upgrade in componenten en prijs. Wilt u weten welk systeem in uw auto gemonteerd zit, kijk dan onderaan deze pagina. Er is in de BMW 7 series ook een B&W systeem beschikbaar/geweest. Dit systeem is te complex om te upgraden helaas.

BMW 7 serie audio pakket 1 - DSP versterker + subwoofer

Alleen de beste audio producten

Deze audio upgrade is geschikt als uw auto is uitgerust Live Cockpit en het BMW 7 serieBasis audio of Hifi systeem. Er bevindt zich dan al een 7 kanaals versterker/RAM module achterin de kofferbak. Hieraan koppelen wij een 8 kanaals Audison DSP versterker met 800 Watt RMS vermogen. Daarnaast vervangen wij de 2 woofers onder de stoelen en de mid-range en tweeters in de voordeuren. Ook worden de deuren voorzien van een laag dempingsmateriaal achter de luidsprekers. Deze combinatie zorgt dan voor de ultieme audio beleving in uw auto.

€ 2.199,- 

inclusief montage & inclusief BTW

Geschikt voor de BMW 7 serie – modellen F01, F02 en G11, G12

BMW 7 serie pakket 2 EXTREEM!

Extreem audio upgrade pakket BMW 7 serie

Bent u opzoek naar een meer extreem geluid, veel bas, veel volume, vol van dynamiek? Dan is dit pakket op uw lijf geschreven. Naast een zwaardere DSP versterker , luidsprekers voor en achter, plaatsen wij ook een zware subwoofer voorzien van een Bas-remote.

€ 3.499,- 

inclusief montage & inclusief BTW

Geschikt voor de BMW 7 serie – modellen F01, F02, G11 en G12.

BMW 7 serie pakket 3 voor Harman Kardon

Harman Kardon audio upgrade BMW 7 serie

Voor de BMW 7 serie voorzien van het Harman Kardon audio systeem is deze audio upgrade het beste geschikt. Door de plaatsing van een 8 kanaals DSP versterker, speciale bekabeling en nieuwe speakers aan de voorkant zal het geluid veel voller en strakker klinken. De klank van het originele Harman Kardon is het net niet, en mist finesse. Resultaat na montage en afstelling:

€ 2.599,- 

inclusief montage & inclusief BTW

Alleen geschikt voor de BMW 7 serie – model G11 en G12