De leukste audio upgrades voor de Volkswagen ID.Buzz

Audio Upgrade Volkswagen ID. Buzz

Met onze audio upgrade pakketten voor de ID. Buzz zorgen we voor een flinke verbetering in het geluid. Afhankelijk van uw budget en muzikale wensen kiezen we voor een specifieke oplossing of een complete aanpassing. Bij ieder pakket gaan wij voor het maximaal haalbare. Bent u opzoek naar meer beleving en betere lage tonen, en vindt u de rest van het geluid prima klinken, dan is audio upgrade pakket 1 een aanrader. Dan monteren wij een compacte subwoofer in de kofferbak, welke voorzien is van een ingebouwde versterker van 220 Watt RMS. Genoeg om de lage tonen niet alleen te horen maar ook te voelen.

Bent u opzoek naar meer verfijning en dynamiek in het complete geluid, dan adviseren wij pakket 2 of 3 te kiezen. Met de DSP versterker die wij dan monteren zijn de klank, het volume en de totale beleving naar een veel hoger niveau te brengen.

Deze audio upgrade pakketten zijn geschikt voor alle uitvoeringen van de Volkswagen ID. Buzz.

Volkswagen ID. Buzz Pakket 1 - Subwoofer

Subwoofer upgrade ID. Buzz

De leukste audio upgrade in de ID. Buzz is toch wel een met een subwoofer. Dit geeft een boost aan de geluidsbeleving in de auto en geeft je een lekker rug massage. Doordat je niet alleen de bas hoort maar ook voelt krijgt jou muziek een extra dimensie. Het lijkt dan ook dat de muziek een stuk harder gaat. Bij deze ID.4 gebruiken we de nieuwste compacte actieve subwoofer, de Hertz DBA 201. Deze subwoofer gaat zeer efficiënt met energie om en geeft een krachtige bas weergave.

  • Volle en lage bastonen;
  • Meer dynamiek;
  • Voelbare basklanken;
  • Subwoofer met versterker;
  • Subwoofer past onder de rechter voorstoel;
  • Deze subwoofer is voorzien van een bas-remote;
  • De ingebouwde versterker is speciaal ontwikkeld voor elektrische auto’s.

Geschikt voor de Volkswagen ID. Buzz, alle uitvoeringen.

Vanaf € 699,- 

inclusief montage & inclusief BTW

Volkswagen ID. Buzz Pakket 2 - DSP versterker + Subwoofer

DSP audio upgrade ID. Buzz

Deze audio upgrade bestaat uit de plaatsing van een 4 kanaals DSP versterker van Audison, samen met een compacte subwoofer onder de passagiersstoel. Deze versterker plaatsen wij onder de stoel. Het DSP gedeelte in de versterker is speciaal ontwikkeld voor gebruik in elektrische auto’s en springt erg zuinig met energie om. U geniet uiteraard wel van een krachtige en heldere sound.

Let op: alleen geschikt als de ID. Buzz uitgevoerd is met slechts 2 deurspeakers (Cargo).

€ 1.499,- 

inclusief montage & inclusief BTW

Volkswagen ID. Buzz Pakket 3 - ULTIEM!

DE perfecte audio upgrade voor in de ID. Buzz

Wilt u optimaal genieten in uw ID. Buzz, dan is dit DE audio upgrade. Deze audio upgrade bestaat uit de plaatsing van een 8 kanaals DSP versterker van Audison, samen met een compacte subwoofer in de kofferbak. Deze versterker plaatsen wij onder de stoel en sluiten wij aan op een set High End luidsprekers (tweeters en woofers). Het DSP gedeelte in deze versterker is speciaal ontwikkeld voor gebruik in elektrische auto’s en springt erg zuinig met energie om. U geniet uiteraard wel van een krachtige en heldere sound.

Geschikt voor de Volkswagen ID. Buzz, alle uitvoeringen.

€ 1.999,- 

inclusief montage & inclusief BTW