Audio-upgrade-Peugeot-108-front2

Audio Upgrade Peugeot 108

Wie wordt er nu niet vrolijk bij het zien van een Peugeot 108? Zeker in de speciale kleuren uitvoering is het een stoere compacte auto, erg zuinig en behoorlijk praktisch. Bij de laatste generatie is die eigenlijk alleen maar stoerder geworden. Het audio systeem presteert ondermaats, hier wordt je wat minder vrolijk van. Daar kunnen wij uiteraard verandering i n brengen. Wij bieden voor de Peugeot 108 twee audio upgrade pakketten aan. Pakket 1 en 2 zijn geschikt voor de Peugeot 108 vanaf bouwjaar 2014. In alle pakketten monteren wij een subwoofer, dit is echt een must in deze auto. Bij pakket 2 gaan we nog wat verder, daar wordt ook een 5 kanaals DSP versterker geplaatst, zodat alle luidsprekers voldoende vermogen krijgen waardoor het volume en de dynamiek enorm toeneemt.

Audio Upgrade Peugeot 108 vanaf 2014 - Subwoofer

Audio-Upgrade-Peugeot-108-carsoundcenter-pakket2

De leukste audio upgrade in deze 108 is toch wel een subwoofer. Dit geeft een stevige aan de muziek in de auto en geeft je een lekker rug massage. Doordat je niet alleen de bas hoort maar ook voelt krijgt de muziek een extra dimensie. Het lijkt dan ook dat de muziek een stuk harder gaat.

Geschikt voor alle uitvoeringen van de Peugeot 108 vanaf bouwjaar 2014.

€ 399,- inclusief montage & inclusief BTW

Audio Upgrade Peugeot 108 vanaf 2014 - Subwoofer + DSP versterker

Audio-Upgrade-Peugeot-108-carsoundcenter-3

Deze audio upgrade bestaat uit de plaatsing van een compacte 5 kanaals DSP versterker, samen met een compacte subwoofer. Deze versterker plaatsen wij achter het dashboard kastje en sluiten wij aan op de originele luidsprekers. Het DSP gedeelte in de versterker zorgt voor een betere balans en loep zuiver signaal. Deze DSP wordt door ons ingemeten en afgesteld. Samen met de compacte en krachtige subwoofer wordt de geluidskwaliteit in de 108 en de beleving een flink stuk beter.

  • Volle en lage bastonen
  • Meer dynamiek;
  • Voelbare basklanken;
  • Betere stereoweergave;
  • Hoger totaal volume;
  • Frisse hoge tonen;
  • Heldere stemmen en instrumenten;
  • Subwoofer;
  • DSP versterker.

Geschikt voor alle uitvoeringen van de Peugeot 108 vanaf 2014.

€ 979,- inclusief montage & inclusief BTW