audio-upgrade-peugeot-107

Audio Upgrade Peugeot 107

Wie wordt er nu niet vrolijk bij het zien van een Peugeot 107? De 107 is een praktische en zuinige auto, rijdt makkelijk door de stad en is bijzonder praktisch. Helaas is het audio systeem erg matig, hier wordt je wat minder vrolijk van. Daar kunnen wij uiteraard verandering in brengen. Wij bieden voor de Peugeot drie audio upgrade pakketten aan. Pakket 1 is voorzien van een subwoofer onder de stoel, samen met een set nieuwe luidsprekers in het dashboard. Pakket 2 kiezen we voor een wat zwaardere subwoofer in de kofferbak en bij pakket 3 monteren we ook een nieuwe radio met Bluetooth streaming en carkit functie.

Audio Upgrade Peugeot 107 - Underseat Subwoofer + Speakers

Audio-Upgrade-Peugeot-107-carsoundcenter-1

De leukste audio upgrade in de auto is toch wel een subwoofer. Dit geeft een boost aan de muziek in de auto en geeft je een lekker rug massage. Doordat je niet alleen de bas hoort maar ook voelt krijgt de muziek een extra dimensie. Het lijkt dan ook dat de muziek een stuk harder gaat. In deze audio upgrade vervangen wij ook de luidsprekers in het dashboard, dit worden dan 10 cm coaxiaal luidsprekers, de eventuele tweeter komt dan te vervallen. Deze luidsprekers geven een voller geluid en kunnen meer vermogen aan.

Geschikt voor alle uitvoeringen van de Peugeot 107 vanaf bouwjaar 2007.

€ 389,- inclusief montage & inclusief BTW

Audio Upgrade Peugeot 107 - Subwoofer + Speakers

Audio-Upgrade-Peugeot-107-carsoundcenter-2

Bij deze Audio upgrade Peugeot 107 plaatsen wij de subwoofer niet onder de voorstoel maar in de kofferbak, dit is dan ook een 150 Watt RMS sterke variant met een gepoorte kist van Alpine. Hiermee wordt de rugmassage alleen maar beter! Zoek je veel volle bas-tonen dan is dit een echte aanrader.

Geschikt voor alle uitvoeringen van de Peugeot 107 vanaf bouwjaar 2007.

€ 419,- inclusief montage & inclusief BTW

Audio Upgrade Peugeot 107 - Subwoofer + Speakers + Radio

Audio-Upgrade-Peugeot-107-carsoundcenter-3

Bij deze audio upgrade monteren wij een subwoofer onder de voorstoel, dit is de leukste audio upgrade in de auto. Dit geeft een boost aan de muziek in de auto en geeft je een lekker rug massage. Doordat je niet alleen de bas hoort maar ook voelt krijgt de muziek een extra dimensie. Het lijkt dan ook dat de muziek een stuk harder gaat. In deze audio upgrade vervangen wij ook de luidsprekers in het dashboard, dit worden dan 10 cm coaxiaal luidsprekers, de eventuele tweeter komt dan te vervallen. Deze luidsprekers geven een voller geluid en kunnen meer vermogen aan. Wat deze audio upgrade uniek maakt is de toevoeging van een Bluetooth radio van Alpine. Hiermee wordt het geluid veel beter en harder. Daarnaast kun je via Bluetooth streamen en carkit functie ook de USB functie gebruiken.

Geschikt voor alle uitvoeringen van de Peugeot 107 vanaf bouwjaar 2007.

€ 569,- inclusief montage & inclusief BTW