Tesla model S

Tesla audio pakketten

Opgericht in 2003 kent iedere autorijder inmiddels het merk Tesla wel. Ze staan uiteraard bekend vanwege het elektrisch rijden. Maar dan wel leuk snel en met een gelikte uitstraling.

Zoals bij veel automerken is ook bij Tesla het af-fabriek systeem als je naar hun car audio kijkt vlak en vaak onrustig. Ook wordt er geklaagd over een gebrek aan laag in deze auto’s.

Speciaal voor de Tesla modellen hebben wij op maat gemaakte pakketten voor u ontworpen. Deze pakketten zorgen voor meer dynamiek, meer power en ook meer laag in uw Tesla auto. We maken de sets zoveel mogelijk plug and play zodat we zoveel mogelijk intact laten in de Tesla auto. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een speciale subwoofer en onze DSP versterkers.

Kijk voor uw Tesla audio upgrade bij onze pakketten of vul ons contact formulier in.

Staat uw model auto er niet bij? Geen probleem.
Bel of mail ons of stel uw vraag via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een oplossing op maat.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. We adviseren u graag om tot de beste oplossing voor uw auto te komen.