beter-geluid-in-volkswagen-id.3

Audio Upgrade Volkswagen ID.3

Huidige audio

Met de Volkswagen ID.3 kunt u heerlijk geruisloos zoevend over de weg verplaatsen. Daarnaast lacht u iedereen uit die staat te tanken. Doordat de auto zo stil is valt het wel op dat het audio systeem niet zo goed klinkt. De geluidskwaliteit is ronduit gezegd slecht. Dit komt deels door het ontbreken van de luidsprekers in de achterdeuren (first edition) maar ook de beperkte versterking vanuit de radio. Daarnaast zijn de kunststof panelen en opengewerkte metalen deuren niet de ideale componenten om een goede klankkast te creëren.

Audio verbetering

Met onze audio upgrade pakketten zorgen we voor een flinke verbetering in het geluid. Afhankelijk van uw budget en muzikale wensen kiezen we voor een specifieke oplossing of een complete aanpassing. Bij ieder pakket gaan wij voor het maximaal haalbare. Bent u opzoek naar meer beleving en betere lage tonen, en vindt u de rest van het geluid prima klinken, dan is pakket 1 een aanrader. Dan monteren wij een compacte subwoofer in de kofferbak, welke voorzien is van ingebouwde versterker van 200 Watt RMS. Genoeg om de lage tonen niet alleen te horen maar ook te voelen.

Bent u meer opzoek naar verfijning en dynamiek in het complete geluid, dan adviseren wij pakket 2 of 3 te kiezen. Met de DSP versterker die wij dan monteren zijn de klank, het volume en de totale beleving naar een veel hoger niveau te brengen.

Deze audio upgrade pakketten zijn geschikt voor alle uitvoeringen van de Volkswagen ID.3.

Volkswagen ID.3 Pakket 1 - Subwoofer upgrade

audio-upgrade-volkswagen-id.3

De leukste audio upgrade in de auto is toch wel een met een subwoofer. Dit geeft een boost aan de geluidsbeleving in de auto en geeft je een lekker rug massage. Doordat je niet alleen de bas hoort maar ook voelt krijgt jou muziek een extra dimensie. Het lijkt dan ook dat de muziek een stuk harder gaat. Deze upgrade is ook goed te combineren met pakket 1.

 • Volle en lage bastonen
 • Meer dynamiek
 • Voelbare basklanken
 • Subwoofer met versterker
 • Subwoofer past in de kofferbak tegen de rugleuning.

Geschikt voor de Volkswagen ID.3, alle uitvoeringen.

€ 499,- inclusief montage & inclusief BTW

Volkswagen ID.3 pakket 2 DSP versterker + compacte subwoofer - Onze keuze!

audio-upgrade-volkswagen-id-3-pakket2

Deze audio upgrade bestaat uit de plaatsing van een 5 kanaals DSP versterker, samen met een compacte subwoofer in de kofferbak. Deze versterker plaatsen wij achter het dashboard kastje en sluiten wij aan op de originele luidsprekers. Het DSP gedeelte in de versterker zorgt voor een betere balans en zuiverder signaal. Deze DSP wordt door ons ingemeten en afgesteld. Samen met de compacte en krachtige subwoofer en de nieuwe luidsprekers achterin, wordt de geluidskwaliteit en beleving een flink stuk beter. Wilt u ook de luidsprekers voorin laten vervangen en verlangt u meer van het systeem, kies dan pakket 4.

 • Volle en lage bastonen
 • Meer dynamiek
 • Voelbare basklanken
 • Betere stereoweergave
 • Hoger totaal volume
 • Frisse hoge tonen
 • Heldere stemmen en instrumenten
 • Subwoofer
 • DSP versterker
 • Subwoofer past in de kofferbak tegen de rugleuning.

Geschikt voor de Volkswagen ID.3, alle uitvoeringen.

€ 999,- inclusief montage & inclusief BTW

Volkswagen ID.3 pakket 3 DSP versterker + compacte subwoofer + 6 luidsprekers

Nieuwe-speakers-Volkswagen-ID.3

Deze audio upgrade bestaat uit de plaatsing van een 5 kanaals DSP versterker, samen met een compacte subwoofer, en een set nieuwe luidsprekers in de voor- en achterdeuren. De Match DSP versterker plaatsen wij achter het dashboard kastje en sluiten wij aan op de originele luidsprekers. Het DSP gedeelte in de versterker zorgt voor een betere balans en zuiverder signaal. Deze DSP wordt door ons ingemeten en afgesteld. Samen met de compacte en krachtige subwoofer en de nieuwe luidsprekers achterin, wordt de geluidskwaliteit en beleving een flink stuk beter. Dit is de meest ultieme upgrade voor de ID.3.

Geschikt voor de Volkswagen ID.3, alle uitvoeringen.

€ 1.699,- inclusief montage & inclusief BTW