De mooiste audio upgrades voor uw ID.3

Audio Upgrade Volkswagen ID.3

Huidige audio

Met de Volkswagen ID.3 kunt u heerlijk geruisloos zoevend over de weg verplaatsen. Daarnaast lacht u iedereen uit die staat te tanken. Doordat de auto zo stil is valt het wel op dat het audio systeem niet zo goed klinkt. De geluidskwaliteit is ronduit gezegd slecht. Dit komt deels door het ontbreken van de luidsprekers in de achterdeuren (first edition) maar ook de beperkte versterking vanuit de radio. Daarnaast zijn de kunststof panelen en opengewerkte metalen deuren niet de ideale componenten om een goede klankkast te creëren.

Audio verbetering

Met onze audio upgrade pakketten zorgen we voor een flinke verbetering in het geluid. Afhankelijk van uw budget en muzikale wensen kiezen we voor een specifieke oplossing of een complete aanpassing. Bij ieder pakket gaan wij voor het maximaal haalbare. Bent u opzoek naar meer beleving en betere lage tonen, en vindt u de rest van het geluid prima klinken, dan is pakket 1 een aanrader. Dan monteren wij een compacte subwoofer in de kofferbak, welke voorzien is van ingebouwde versterker van 220 Watt RMS. Genoeg om de lage tonen niet alleen te horen maar ook te voelen.

Bent u meer opzoek naar verfijning en dynamiek in het complete geluid, dan adviseren wij pakket 2 of 3 te kiezen. Met de DSP versterker die wij dan monteren zijn de klank, het volume en de totale beleving naar een veel hoger niveau te brengen.

Deze audio upgrade pakketten zijn geschikt voor alle uitvoeringen van de Volkswagen ID.3.

Volkswagen ID.3 Pakket 1 - Subwoofer upgrade

audio-upgrade-volkswagen-id.3

De leukste audio upgrade in de auto is toch wel een met een subwoofer. Dit geeft een boost aan de geluidsbeleving in de auto en geeft je een lekker rug massage. Doordat je niet alleen de bas hoort maar ook voelt krijgt jou muziek een extra dimensie. Het lijkt dan ook dat de muziek een stuk harder gaat. Bij deze ID.3 gebruiken we de nieuwste compacte actieve subwoofer van Hertz Audio. Deze subwoofer gaat zeer efficient met energie om en geeft een krachtige bas weergave.

 • Volle en lage bastonen
 • Meer dynamiek;
 • Voelbare basklanken;
 • Subwoofer met versterker;
 • Subwoofer past in de kofferbak tegen de rugleuning;
 • Deze subwoofer is voorzien van een bas-remote.

Geschikt voor de Volkswagen ID.3, alle uitvoeringen.

€ 649,- 

inclusief montage & inclusief BTW

Volkswagen ID.3 pakket 2 - DSP Versterker + Subwoofer

audio-upgrade-volkswagen-id-3-pakket2

Deze audio upgrade bestaat uit de plaatsing van een 8 kanaals DSP versterker van Audison, samen met een compacte subwoofer in de kofferbak. Deze versterker plaatsen wij onder de stoel en sluiten wij aan op de originele luidsprekers. Het DSP gedeelte in de versterker is speciaal ontwikkeld voor gebruik in elektrische auto’s en springt erg zuinig met energie om. U geniet uiteraard wel van een krachtige en heldere sound. Wilt u ook de luidsprekers voorin laten vervangen, kies dan pakket 3.

 • Volle en lage bastonen
 • Meer dynamiek;
 • Voelbare basklanken;
 • Betere stereoweergave;
 • Alle luidsprekers worden versterkt, ook de centerspeaker;
 • Hoger totaal volume;
 • Frisse hoge tonen;
 • Heldere stemmen en instrumenten;
 • ESX Subwoofer;
 • Audison DSP versterker

Geschikt voor de Volkswagen ID.3, alle uitvoeringen.

€ 1.399,- 

inclusief montage & inclusief BTW

Volkswagen ID.3 pakket 3 - DSP versterker + Subwoofer + Speakers voordeur

Nieuwe-speakers-Volkswagen-ID.3

Deze audio upgrade bestaat uit de plaatsing van een set nieuwe luidsprekers in de voordeuren, 8 kanaals DSP versterker van Audison, samen met een compacte subwoofer in de kofferbak. Deze versterker plaatsen wij onder de stoel en sluiten wij aan op de originele luidsprekers. Het DSP gedeelte in de versterker is speciaal ontwikkeld voor gebruik in electrische auto’s en springt erg zuinig met energie om. U geniet uiteraard wel van een krachtige en heldere sound. In de deuren brengen wij een laag akoestische dempingsmaterialen aan om het geluid nog stakker weer te geven.

Geschikt voor de Volkswagen ID.3, alle uitvoeringen.

€ 1.899,- 

inclusief montage & inclusief BTW