BMW audio pakketten

Het geluid in een BMW klinkt over het algemeen erg vlak en heeft bijzonder weinig aanvulling op het gebied van laag. Standaard levert BMW op dit moment hun auto’s uit met 3 mogelijkheden op het gebied van audio:

  1. Basis stereo: coax speakerset zonder tweeters voor, coax speakerset achter, 2 bijzonder vlakke underseat woofers en geen versterking of demping.
  2. Hifi ook wel S676A of S674A genoemd: zelfde set als boven maar met tweeters voorin en een versterker ingebouwd, soms met center speaker. Geen demping.
  3. Top-Hifi ook wel Harman Kardon genoemd: tot wel 16 speakers in de auto, en een uitgebreidere versterker, geen demping.

Wij krijgen veel BMW rijders binnen die bijzonder ontevreden zijn met het geluid in hun auto.
De Top-Hifi klinkt nog wel redelijk  maar de overige 2 audio opties vinden ze vrijwel altijd vlak, zacht en onder de maat klinken. Vaak zijn het lease auto’s die ze wel weer in de originele staat willen terug kunnen brengen.

Pasklare audio pakketten

Wij hebben om deze reden pasklare pakketten gemaakt die het geluid in uw BMW significant verbeteren en ook indien gewenst weer vrij makkelijk gedemonteerd kunnen worden zodat de auto weer in originele staat gebracht kan worden. Geen boor en knipwerk dus. In een aantal van deze pakketten zit ook een DSP versterker waarmee we het geluid op maar kunnen inrichten. Ook aan goede demping van de autodeuren wordt gedacht in deze pakketten.

Beter geluid in uw BMW

Omdat we zelf ook vooral liefhebber zijn hebben we naast de beschikbare BMW audio upgrade sets ook een eigen set samengesteld op basis van onze ervaring in deze auto’s. Deze set bestaat uit nog betere demping, hoge kwaliteitsspeakers en een uitgebreide DSP versterker om het geluid kraakhelder en krachtig te krijgen, aangevuld met 2 bijzonder krachtige underseatwoofers.

Staat uw model auto er niet bij? Geen probleem.
Bel of mail ons of stel uw vraag via ons contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een oplossing op maat.

Heeft u interesse?

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom. We adviseren u graag om tot de beste oplossing voor uw auto te komen.